De HUAWEI P50 Pocket is nu ook beschikbaar in Nederland

 De HUAWEI P50 Pocket is een opvouwbare telefoon die ook nog eens verbluffende foto’s maakt. De HUAWEI P50 Pocket is voorzien van de nieuwe generatie Multi-Dimensional Hinge en Multi-Dimensional Lifting design, waardoor de smartphone naadloos inklapt en een slanke vorm heeft. Het scherm, met een diagonaal van 6,9 inch in uitgeklapte vorm, biedt een meeslepende kijkervaring met zeer gedetailleerde en vloeiende beelden. Omdat het een 21:9-scherm is, heeft het bovendien een ongelooflijk breed perspectief dat perfect is voor filmische content. Het slimme Cover Screen geeft meldingen door en stelt gebruikers in staat om snel en eenvoudig toegang te krijgen tot bepaalde diensten, zonder het toestel uit te hoeven klappen.

De kunst van licht en schaduwen, vormgegeven in een opvouwbare smartphone 
De HUAWEI P50 Pocket wordt op de Nederlandse markt geleverd in een Premium Gold kleurstelling, welke is ontworpen in samenwerking met de vooruitstrevende haute couture designer, Iris Van Herpen en is gebaseerd op het principe van “symbiose”. De achterkant van het toestel vangt de schaduwen en textuur van de aarde, die tot leven worden gebracht door het geavanceerde 3D micro-sculptuur ontwerp.

P50-Pocket

De nieuwe generatie multidimensionale scharnieren, het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, is een totale upgrade ten opzichte van zijn voorganger, met een nog kortere radius. In combinatie met het exclusieve Multi-Dimensional Lifting-ontwerp maakt dit het toestel nog slanker en zorgt het voor een vloeiender scherm wanneer het wordt opengevouwen. Innovatieve materialen, zoals vloeibaar metaal op basis van zirkonium en ultrasterk staal van 2.100 MPa, worden gebruikt om het scharniersysteem te bouwen, waardoor de betrouwbaarheid van het uitklapmechanisme nog verder wordt verbeterd.

Prijzen en beschikbaarheid

De HUAWEI P50 Pocket is vanaf heden verkrijgbaar in de kleur Premium Gold in de HUAWEI Store voor een prijs van € 1.599,99. Consumenten die de HUAWEI P50 Pocket aanschaffen ontvangen bovendien gratis een HUAWEI FreeBuds koptelefoon ter waarde van € 179,99 zolang de voorraad strekt.

Related Posts