De nieuwste ‘Bad Boys For Life’ trailer is zojuist gedropt en wij kunnen niet wachten!

De tweede trailer van Bad Boys For Life is uitgekomen.

Martin Lawrence en Will Smith’s sfeervolle, politiefilms werden voor het laatst 17 jaar geleden samen gezien in Bad Boys II.

Nu, op iets meer volwassen leeftijd, zijn de jongens terug, en als de nieuwste trailer iets is om te volgen, zullen hun capriolen deze keer niet minder explosief zijn.

Bekijk hieronder de nieuwste trailer:

De threequel wordt geregisseerd door de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah, waarbij het sterduo hun rol als detective Mike Lowrey (Smith) en Marcus Burnett (Lawrence) herneemt. Er is weinig bekend over het plot, afgezien van het duo dat terugkeert om een ​​drugskartel neer te halen in Atlanta.

Ook keert Joe Pantaliano als Captain Howard terug, evenals franchisenieuwers Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig en Charles Melton, Jacob Scipio, Paola Nuñez en DJ Khaled (ja, echt waar).

De officiële synopsis voor Bad Boys For Life is:

De Bad Boys Mike Lowrey (Will Smith) en Marcus Burnett (Martin Lawrence) zijn weer samen voor een laatste rit in de langverwachte Bad Boys For Life.

In de eerste film, Bad Boys, waren de twee vrienden getuigen tegen een moord terwijl ze diefstal van heroïne vanuit een bewijskast in Miami onderzochten. Het vervolg zag de politieagenten proberen de stroom van MDMA naar Miami te beteugelen.

Een derde Bad Boys-film stond al een geruime tijd op de agenda, en nu is het eindelijk zover!

Related Posts