Altijd al een privéjet als huis willen hebben? Sla dan nu je kans

Toevallig nog rond de 16 miljoen euro op je rekening staan en weet je even niet meer wat je ermee aanmoet? Een Chinese vliegtuigmaatschappij heeft nog wat vliegtuigen staan die je voor een luttel miljoenen bedrag kan kopen. 

Open veiling

Het Chinese Jade Cargo International biedt drie vrachtvliegtuigen aan en deze zijn nog zo goed als nieuw. De 3 747 Boeings zijn in 2007 gemaakt en hebben maar tot 2012 rondgevlogen, tot het bedrijf failliet ging. Hun andere vliegtuigen hebben ze al kunnen kwijtraken door zes offline veilingen. Dit noem je letterlijk een unieke kans, omdat het niet vaak gebeurt dat vliegtuigen openbaar worden geveild. Btw, de goedkoopste van de drie kost slechts 15,5 miljoen euro. Koopje toch?

Vliegtuigen omgebouwd tot huizen

Nu denk je vast; wat moet ik nou weer met een vliegtuig, kan dat ding niet eens besturen. Je kan van een Boeing ook bijvoorbeeld een huis van maken zoals de onderstaande foto’s.

 

Een klein verschil is dat diegene die het rode vliegtuig gekocht heeft er maar 2000 euro voor betaald heeft, maar ach verschil moet er zijn.

Related Posts