De ultieme kadogids voor de feestdagen – voor iedereen

Mannen, vrouwen – ze houden allemaal van mooie kado’s. Van je favoriete drank tot aan je favoriete geurtje, deze ultieme kadogids heeft voor ieder wat wils. Het is dan wel ‘affordable luxury’, maar denk je niet dat sommige mensen iets meer verdienen deze feestdagen? They ‘worth it’, right? Plus, je bent vast niet al te nauwkeurig geweest met alle verjaardagen, feestjes, verlovingen en trouwerijen bijhouden. Of wel, soms? Enjoy the shopping season. 

Drinks: Johnnie Walker Blue Label // Christmas Edition

De saga begint bij Red Label. Lekker, maar niet echt hét ideale kado. Als je echt wilt knallen tijdens deze feestdagen (broers, neven en (schoon)vaders) dan geef je de Blue Label Christmas Limited Edition. Nou kun je zeggen, een ‘blend’ is toch niet zo speciaal als een ‘single malt’? Dus jij vindt het niet bijzonder dat een Master Blender zoveel verschillende top whiskies telkens weer tot de juiste smaak kan blenden? Dan ben je deze Collectors’ Item niet waard.

“Slechts één op de tienduizend vaten, afkomstig uit alle uithoeken van Schotland, is geschikt voor gebruik in de Johnnie Walker Blue Label blend, dat algemeen wordt beschouwd als een revolutionaire vernieuwing in de whisky industrie. Door zijn typische zachte smaak weerspiegelt het label het summum van een whisky. Een echte must have voor de veeleisende Schotse Whisky drinker.”

Herman S. van der Meij, Scotch Whisky Ambassador

Essentials: Global GS5 Nakiri

Eigenlijk het enige mes dat in jouw keuken niet mag ontbreken. Officieel is het een groentemes, maar zo mega scherp dat hij alles kapot snijdt. Global staat bekend als een van de beste ‘affordable’ messen op de markt, is fijn mee te werken en zijn eenvoudig te laten slijpen. Hobby chef of net iets professioneler, sla je slag.

Tas: Furla // Metropolis

One for the ladies: 11 bij 14 centimeter – dit is de nieuwe favoriete tas van jouw vriendin / moeder / zus(je). Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat haar kleur er altijd tussen zit. Omdat Kerst en veel feestjes er aan komen kun je hem wellicht het beste in het goud kopen. Toch een stukje feestelijker. ?

Lingerie: Love Stories // Hazel

Warme kleuren, mooie stoffen – dat is Love Stories van Marloes Hoedeman. Begonnen in 2014 te Amsterdam, maar tegenwoordig in 28 landen te koop. Naast lingerie hebben ze ook verschillende sleepwear, slippers en accessoires. Geloof me, als er ‘Love Stories’ op de verpakking staat is jouw avond een ‘perfect love story’. Snap je?

Home: ANNA+NINA

Quotes zijn eigenlijk nooit tof, behalve als ze bij ANNA+NINA vandaan komen. Palmbomen, sterren, bordjes met zebra’s erop – het maakt niet uit wat je koopt of hoeveel je koopt, chicks diggen ANNA+NINA. Overigens zijn dit ook leuke kado’s om te geven voor Kerst, zodat jullie een sfeervol Kerstdiner kan gooien.

Interior: Stockhome // Neon Signs

Wij hebben al vaker Neon Signs laten zien met vette quotes, maar Stockhome heeft de perfecte Neon Signs voor in jullie huis. En wat nou als de perfecte quote er niet tussen zit? Dan kunnen jullie een eigen tekst tot een Neon Sign omtoveren. Hoe vet? Inderdaad.

Cooking: Anthony Bourdain // Appetites

Onze favoriete badboy uit de keuken Anthony Bourdain is terug met een nieuw boek – instant classic. Voor zijn programma’s ‘No reservations’ en ‘Parts Unknown’ is Anthony de hele wereld over gegaan. Ongewassen geslachtsdelen van een varken en rotte haai, niks is te gek voor deze Chef. In zijn nieuwe kookboek gaat het gelukkig niet over dit soort gerechten maar ligt de focus op de gerechten die hij het liefst thuis eet, variërend van Franse klassiekers tot Vietnamees straatvoedsel. Met kerst in de aantocht is dit een toppertje voor onder de boom – en op tafel!

Style: Vogue The Book

Elke vrouw houdt van Vogue en geen enkel huis kan zonder een Vogue The Book op de koffietafel. Deze editie is volledig gefocust op familie, dus ideaal om kado te geven aan.. Jouw familie! Easy does it, een easy score voor alle vrouwelijke leden van jouw familie.

‘Het allerbelangrijkste is dat je er voor elkaar bent, no matter what.’

Aldus, Karin Swerink

Cheers!

Related Posts