Deze fotograaf heeft het meest stijlvolle huis dat je kunt voorstellen

Een Japanse fotograaf vond dat zijn huis wel een update kon gebruiken en huurde FORM/Kouichi Kimura Architects in om zijn huis om te toveren tot de ideale woon/werk ruimte die je je maar kan wensen. Genoeg leefruimte om relaxed te kunnen leven en een prachtige werkplek in één. Het huis zal niet behoren tot de categorie  ‘grootste en duurste villa’s’ die je gewend bent om voorgeschoteld te krijgen, maar hij behoord zeker tot de meest stijlvolle huizen die wij tot nu toe gezien hebben. Bij het zien van de foto’s ben je diret verkocht. 

Door zijn huis te voorzien van een complete foto studio, creëert deze fotograaf zijn ideale werk en leefrumite in één. De architect ‘Kouichi Kimuravan’ staat dan ook bekend om zijn minimalistische manier van ontwerpen, waardoor hij een ruimtelijk gevoel creëert, terwijl je toch in elke ruimte wel je privacy behoudt. Het aanbrengen van verschillende lagen en muurelementen zorgt in alle ruimtes voor verschillende volumes en ritmes. Wie droomt er nou niet van zo’n werkruimte? Letterlijk elk hoekje dat je omloopt in dit huis is weer een lust voor het oog. Het enige wat nog even onderhanden genomen mag worden is de tuin! Geniet van de foto’s.

In categorie meest stijlvolle huizen van 2017 hebben we ook nog een hele unieke containerwoning voor je in petto en die staat ook nog eens midden in de woestijn op uurtje rijden van Los Angeles.

Related Posts