Dit is hoe een mancave eruit hoort te zien

Het idee van een mancave wordt helaas nog te vaak verkeerd opgevat. Denk aan een kamer vol met blikken bier en alleen een bank met een verouderde tv ernaast waar op gegamed kan worden. Dit is echter een totaal verkeerd beeld over hoe een mancave eruit hoort te zien. De mancave die we vandaag aan je laten zien is in onze ogen hoe een mancave eruit zou moeten zien. Een grote open en cleane ruimte, waar iedereen zich fijn in voelt, maar wel speciaal ingericht voor de man. Een oase van rust, waar een goed gesprek gevoerd kan worden en gefilosofeerd kan worden over de toekomst. Dit uiteraard onder het genot van een sterke bak koffie of een glas whisky uit een goed jaar, terwijl er een potje pool gespeeld wordt.  Dus als je op zoek bent, naar een fijne pooltafel, check dan eens  de pooltafel van Strayshop.nl

Een potje pool spelen met zo een waanzinnig uitzicht is natuurlijk de ultieme droom. Maar dan zal je je mancave toch echt in een land met een iets tropische klimaat moeten gaan bouwen.

Naast deze ontzettende stijlvolle mancave kwamen we ook nog dit exemplaar tegen voor mensen die genoeg ruimte op de begane grond hebben. Deze mancave is namelijk gemaakt van een zeecontainer, maar dan voorzien van grote ramen. Zo kun je naast goed relaxen in je mancave, ook je spullen goed showcasen. Zelf je cabrio kun je hier in aan de buitenwereld laten zien. Hoe dik is dat? Mocht je zelf een zeecontainer om willen toveren tot mancave check dan even de website van elektrisch gereedschap online, zodat je zeker weet dat je de juiste tools gebruikt. Scrol naar beneden voor inspiratie.

Voordat je aan de slag gaat met je eigen mancave, lees dan even goed het artikel over de 5 basis essentials van een mancave voordat je begint.

Related Posts