Range Rover Evoque

Dit is waarom wij nog steeds verliefd zijn op de Range Rover Evoque

We doen natuurlijk niets liever dan rondrijden in mooie auto’s. Laatst hadden wij het genoegen om er eentje te testen die wel heel bijzonder is: De Range Rover Evoque. Wat maakt deze wagen zo bijzonder? Het is eigenlijk een van de weinige echte bakbeesten die ruig terrein aankan en die je voor een klein prijsje op de kop tikt.

Daarbij is er een special edition verkrijgbaar, ontworpen door niemand minder dan Victoria Beckham. De Britse beauty is sexy en heeft een stijl waar je kippenvel van krijgt (en de auto mag er ook wezen).

Een SUV maar dan compact
Het mooie van de Evoque is dat hij capabel maar toch compact is. Met een laadruimte van 575 liter is er genoeg ruimte voor je koffers als je op avontuur gaat, maar hij kan ook gewoon in de binnenstad. Met cruise control en een Meridian audiosysteem (met Spotify app!) ben je klaar voor lange tochten. Traffic sign recognition, een blind spot monitor en serie parkeertechnologieën maken het rijden in de stad ook nog even makkelijk.

Het is echt jóuw auto
Bij meeste auto’s is wat je ziet wat je krijgt, dus op de kleur na valt er niet veel te personaliseren. Bij de Evoque is dit wel even anders, je kan namelijk zelf de materialen en kleuren kiezen van je interieur. Leer, aluminium of hout, je kan precies kiezen wat je zelf wilt. Er is zelfs een optie voor een glazen panoramadak mocht je wat extra daglicht willen vangen op je avonturen.

Offroad kan gewoon
Zwaar terrein is ook geen kunst voor de Evoque. Van Terrain Response tot Hill Descent Control ben je ook zelfverzekerd offroad. Perfecte auto voor een roadtrip dus.

Weten wat voor brute wegen je met deze auto gaat berijden? Wij kennen er wel een paar.

Related Posts