Dit moet je weten als je wil investeren in Bitcoin

Iedereen kent de Bitcoin wel tegenwoordig, of heeft er wel eens van gehoord. Er wordt ondertussen bijna in ieder land in gehandeld, maar ook veel bedrijven gebruiken dit als betaalmiddel. Paypal doet tegenwoordig ook mee aan de online valuta als betaalmiddel.

Iedereen kent de Bitcoin wel tegenwoordig, of heeft er wel eens van gehoord. Er wordt ondertussen bijna in ieder land in gehandeld, maar ook veel bedrijven gebruiken dit als betaalmiddel. Paypal doet tegenwoordig ook mee aan de online valuta als betaalmiddel. Doordat sommige mensen al vanaf de begin periode hebben geïnvesteerd zijn deze mensen nu ondertussen schatrijk geworden. Het is wel een stuk ingewikkelder dan het normale investeren in bederijven en andere dingen, deze koers stijgt namelijk niet alleen maar deze kan ook zakken. Je kunt niet met je voeten omhoog gaan zitten bij het investeren in Bitcoin. Het is vele malen moeilijker dan dat. We hebben daarom hieronder een groot stuk aan informatie om je hier bij te helpen.

Je moet weten wanneer je moet investeren

Je kunt het beste investeren tijdens het zogenaamde ‘Golden Cross’, dit is een periode van 50 dagen waar je ongeveer 200 dagen hebt om de goede kant op te gaan met jouw Bitcoin investering. Het is alleen wel moeilijk om het goede moment te kiezen om te gaan investeren in Bitcoin. Je kunt het beste investeren wanneer de Bitcoin koers lager is.

Zorg er wel voor dat alleen jij bij je eigen wallet kunt

Wanneer je munten zoals Bitcoin gaat kopen is het belangrijk dat je deze wel kunt bewaren op een veilige plek. De beste manier is dan om ze of extern te bewaren in een zogeheten wallet. Het uitgeven en traden van munten gaat heel makkelijk, maar door een hack kun je ook in een keer alles kwijt zijn. Het is daarom belangrijk om dit goed in de gaten te houden en nooit je private keys met iemand te delen.

Lees jezelf in

Lees je eerst in en kijk naar de voorspellingen en de geschiedenis die de munt heeft gemaakt, voordat je zomaar ergens blindelings geld in gaat stoppen. Wanneer je jezelf een soort van opleidt in de munten kun je vele slimmere keuzes maken over hoe en wat je het beste kunt doen. Zo kun je sneller rijk worden, maar echter kun je niet slapend rijk worden. Je moet er altijd wel tijd in stoppen en geduld mee hebben.

Maak gebruik van de ‘Staking Rewards’

Omdat er zoveel verschillende munten op de markt zijn is het moeilijk om een winnaar te kiezen. Wanneer je jouw rendement wilt maximaliseren kun je het beste investeren in belonende munten. Vele starters bieden een maandelijkse bonus aan de beleggers om in ruil daarvoor hun munt vast te houden. Dit geld kun je dan weer gebruiken voor volgende investeringen.

Wees vooral heel voorzichtig met al je geld

Wanneer je niet voorzichtig bent kun je snel en makkelijk zo al je inleg weer verliezen. Als beginner is het daarom ook niet verstandig om gelijk al je geld erin te investeren. Dit kan lijden tot grote risico’s, de markt schommelt namelijk ontzettend veel. Door die hevige koers wisselingen kun je zomaar alles verliezen, zorg er dus voor dat je weet waar je aan begint en dat je het ook goed doet. De dagen van heel hoge winsten maken uit de crypto’s zijn voorbij, dan had je er namelijk al in 2010 bij moeten zijn toen dit een beetje op gang kwam.

Related Posts