Man zegt baan op en koopt zeilboot om eindeloos de wereld rond te reizen

Andrew Stephens kreeg na zijn studie een goede baan in de finaciële sector, maar kwam er al snel achter dat het niks voor hem was. Hij realiseerde zich dat zijn leven niet bedoeld was 40 uur in een kantoor te zitten en besloot een drastische verandering door te voeren. Hij stopte bij zijn werkgever, kocht een zeilboot en vertrok vanuit Seattle naar Hawaii om vervolgens richting Micronesia door te varen. Hij is nu ondertussen al een jaar en 16.000 km verder en heeft nog geen plannen om terug naar huis te keren. En dat snappen wij goed als we zijn Instagram account mogen geloven.

“I was working in finance. I found the whole industry to be so unethical. The company I was working for offered me this huge bonus and wanted me to sign a contract. I walked in the next day and said: “I’m going to sail the world instead.” They looked so shocked. They didn’t believe me and I didn’t believe me either! But that’s what I told them, and now I’m doing it. It wasn’t a right fit for me.”

Daarnaast is hij ook een Youtube kanaal gestart waar je meer inzicht krijgt in zijn reizen. Wij vinden dit echt een bazen actie en hopen jullie dan ook te inspireren om zelf ook zulke avonturen te gaan ondernemen. Check hieronder nog even zijn videos en zijn hele interview vind je hier.

Related Posts