5 toffe promotie artikelen om aan je zakenrelaties te geven

Een creatief promotie artikel vinden is lastig, maar niet onmogelijk. Na even wat grondig zoekwerk kwamen wij deze toffe bedrukte producten tegen op de website van B55.nl. Dus ben je op zoek naar leuke bedrukte artikelen om aan je zakenrelaties te geven, lees dan verder.

1. Falcone Golfparaplu

Als je mensen een kado geeft, wil je ze wel iets geven waar ze ook daadwerkelijk iets aan hebben. En laten wij in ons koude kikkerlandje nou net ontzettend veel regen hebben. Een paraplu is in onze ogen een geschenk dat iedereen kan waarderen, omdat ze het vroeg of laat nodig gaan hebben en ze je er dankbaar voor gaan zijn. En het mooie is dat als je zorgt dat jouw merk erop bedrukt staat, mensen een wandelend reclamebord voor je merk worden op het moment dat ze ‘m gebruiken.

2. Een 12-delige barbecueset

We blijven natuurlijk een mannenmagazine, dus we denken in termen die mannen interesseert. En aangezien BBQ-en toch één van de mannelijkste dingen is om te ondernemen, is een iemand een BBQ-set kado geven in onze ogen een van de tofste dingen om te doen. En je weet zeker, dat mensen je merk met plezier gaan ervaren als het bedrukt staat op deze set.

3. Voetbal

Een voetbal is zo’n een item dat iedereen kan waarderen, maar bijna nooit heeft. Geef mensen daarom een voetbal met jouw merk erop bedrukt. Het kan niet anders dan dat mensen met veel plezier dit relatiegeschenk gaan gebruiken.

4. Pinnacle Rush golfballen

Het ligt een beetje aan in wat voor soort business je opereert. Maar als je in een meer corporate wereld werkt, dan is de kans groot dat mensen een set golfballen wel kan waarderen. Deze dingen raken ook altijd kwijt, dus ongetwijfeld dat een fris paar golfballen met open armen worden ontvangen.

5. Kaartspel in een doosje

Het maakt niet uit in welke business je zit, iedereen kan een goed spel kaarten waarderen. Als je deze set laat bedrukken met jouw merk en aan je relaties kado geeft, weet je zeker dat je merk vaak door de vingers gaat van de personen aan wie je het geeft.

Related Posts