Manchester City’s stijlvolle reiskleding

De inmiddels grootste club uit Manchester was de afgelopen weken op trainingstournee door de Verenigde Staten. Het werd in dit werelddeel al snel duidelijk dat Manchester niet ook verstand heeft van fashion. 

Want de voetballers lopen er maar al te stijlvol bij. Het is uniek, simpel, maar heeft erg veel oog voor detail. Het valt waarschijnlijk zo op omdat het nogal verschilt van de huidige standaard reisoutfits van andere clubs. Ondanks dat FC Barcelona samenwerkt met kledingmerk Replay, kunnen zij niet tippen aan de nieuwe reisoutfits van de jongens van Manchester City.

Pep Guardiola; fashion goeroe

Pep Guardiola stond altijd al bekend om zijn goede kledingstijl. Hij heeft namelijk een bondgenoot gevonden in Dsquared2. Niet meteen de meest voor de hand liggende keuze voor een voetbalclub, maar wel een grote reden voor de stijlvolle outfits.

Wij zijn benieuwd naar wat Dsquared2 en Manchester City nog meer uit gaan brengen. Wat zal de wintercollectie van de club inhouden? We keep you posted!

Kleed jij je ook graag casual? Lees dan deze handleiding hoe jij je het beste casual kleed op kantoor!

Related Posts
Read More

Leica M Review (M as in Milestone)

The new Leica M is the most innovative and versatile M, which has spawned the modern M system. It combines decades of experience