Easy preppy pants; pantalons terug in het straatbeeld

Er preppy maar toch comfortabel uit zien? Pantalon. Iets stoerder? Rol je pijpen op. Het klinkt zo eenvoudig, maar toch is het lang uit het straatbeeld geweest. Je hoeft niet in volledig pak te gaan en vervolgens volledig overdressed aan te komen op locatie. Je hoeft je Janoski’s zeker niet thuis te laten. Hoe dan? Zo.

[divider] [/divider]

Extreme casual, Nike’s uit de kast, t-shirtje in je broek – done. Oh ja, de Lunars op onderstaande foto zijn bijna nergens meer te krijgen, maar deze Nike SB Janoski zijn ook overal mee te combineren (zwart is de lievelingskleur, uiteraard).

Broek: Kiomi pantalon

Schoenen: Nike SB Janoski

[divider] [/divider]

Iets meer preppy, maar alsnog erg comfortabel. Je hoeft niet strak in pak om er stijlvol bij te lopen, met deze Nike SB chino zie je er al snel chique uit. De schoenen, Converse Chuck Tayler All Star 2, zijn natuurlijk ook meer dan classic.

Broek: Nike SB

Schoenen: Converse Chuck Tayler All Star 2

[divider] [/divider]

Het voordeel van de iets chiquere broek, is dat je soms wat gedurfder schoensel kunt kiezen. Adidas biedt verschillende modellen in verschrikkelijk veel kleuren, maar niks is deze zomer zo stijlvol als een paartje Gazelle.

Broek: New Look / Pantalon

Schoenen: Adidas Gazelle

Related Posts