Echte koffieliefhebbers laten hun koffie thuis bezorgen

Dat je tegenwoordig bijna alles thuis kan laten bezorgen is geen nieuws aan de horizon. Mensen hebben steeds minder tijd, of behoefte om fysiek te winkelen. En daarnaast kan online winkelen ook superhandig zijn op het gebied van moeilijk verkrijgbare items. Als je bijvoorbeeld een echte koffieliefhebber bent zijn er maar weinig winkels in de buurt van je huis waar je veel verschillende soorten bijzondere smaken kunt krijgen. Koffiebonen kopen in een online store is dan een bijzonder fijne uitkomst. Deze drie koffie gerelateerde items zijn een goed voorbeeld van producten die je het liefst online besteld.

1. Lady Anne koffiepotje

Met het Lady Anne Italiaanse koffiepotje maak je de lekkerste Italiaanse koffie die je maar kunt bedenken. Makkelijk in gebruik en erg duurzaam. Vraag maar aan je ouders, die hebben ongetwijfeld in hun jonge jaren met een soortgelijk apparaat koffie gezet. Geloof ons, tegen de nostalgie van dit apparaat kan geen nieuwerwetse koffie apparatuur op.

2. Italiaanse import Arcaffè Roma

Sins het jaar 1926 is de signature melange van Arcaffè een begrip in Italië. De naam is dan ook afkomstig van het beroemde Cafe Rome in de Italiaanse stad Livorno, waar deze koffie speciaal voor gemaakt is. Zodra je de koffie tot je neemt proef je meteen een heerlijke delicate smaak van cacao en karamel. En deze blend vind je helaas niet in de app bij je om de hoek, dus is bijzonder fijn dat dit zo simpel online te bestellen is.

3. De ECM S Automatik 64 Antraciet koffiemaler

Zodra je je eigen koffie wilt gaan zetten met bonen, is het natuurlijk wel zo fijn als je ze eerst even kunt malen. Deze onopvallende krachtpatsen met retro look is een koffiemaler naar ons hart. Hij valt niet op, maar is toch aanwezig door de toffe ouderwetse uitstraling. Met deze maler kun je kiezen of je twee of één porties tegelijk maalt, wel zo makkelijk als je meerdere kopjes wilt zetten. Prijs is wel aanwezig, namelijk 999,- euro. Maar het is dan ook een apparaat dat je de komende tig jaar met veel plezier zult gebruiken.

Als je als echte koffieliefhebber ook op reis van je eigen koffie wilt genieten, lees dan over deze kickstarter die dat mogelijk wilt gaan maken.

Related Posts