Owww Damn | Amsterdamse Giaro Giarratana goes Thailand!

Waarschijnlijk zit je nu op kantoor of in een verstikkende collegezaal. Waarschijnlijk zit je zo vast op deze plek, dat je het gevoel hebt dat je er nooit meer weg komt. Met het zonnetje dat door het raam komt denk je steeds meer aan vakantie. Vakanties die je gehad hebt, vakantie die je wilt hebben. Maar jij zit vast.

Op deze plek lijkt vrijheid een illusie.

Aldus, @mister.woodz.

Op zo’n dag krijg je spijt van alle beslissingen in het verleden die je hebben gebracht op deze plek waar vrijheid uitzonderlijk of misschien zelfs een illusie lijkt te zijn. Dan word je geconfronteerd met personen die je stiekem bewondert maar ook nijd omdat hun keuze voor vrijheid je confronteert met jouw eigen verstikkende situatie.

Giaro Giarratana Thailand Mister.Woodz

Deze confronterende persoon is Giaro Giarratana, hij koos voor vrijheid. Hij heeft afscheid genomen van zijn kantoorbaan en laat daarmee ieders verwachtingen voor wat ze zijn.

Ik kies ervoor om te reizen, de wereld te zien en mooie herinneringen op te bouwen. Zo kan ik in samenwerking met een paar goede vrienden van mij mooie content maken.

Wanneer je in zee gaat met @mister.woodz, weet je dat je filmpje intens vet wordt. Zij gaan namelijk letterlijk naar zee en steken tijd in een gave productie. Met hun video’s willen zij mensen niet direct inspireren om te stoppen met hun baan of iets dergelijks, maar willen mensen inspireren het roer om te gooien op een andere manier: door te kiezen voor geluk en het volgen van je dromen. Zij geloven in vrijheid. Niemand heeft veel nodig om gelukkig te zijn, alleen mooie herinneringen..

Related Posts