Met deze tips behoud je de spanning in de slaapkamer

De meeste koppels krijgen een dipje na een paar jaar en dit kan je relatie misschien wel nekken. Je kan er ook voor kiezen om juist wat extra aandacht te besteden aan het leven tussen de lakens, zodat je naast een fantastisch seksleven ook een betere relatie met je partner krijgt.

Gebruik eens speeltjes in bed

Natuurlijk kan je met je eigen gereedschap werken, maar een extraatje is altijd welkom. Speeltjes als masturbators zullen je niet gek in de oren klinken maar wist je al van het bestaan van buttplugs en bef-snorkels? Die laatste komt ons ook niet bekend voor, don’t worry. Maar het gebruik van een masturbator of een buttplug kan wonderen doen, en iets samen voor de eerste keer proberen laat jullie ook bonden.

Edging

Wat? Edging? Jup. Edging is een techniek waarmee jij langere en betere orgasmes kunt krijgen, en je partner dus ook. Het komt erop neer dat je jezelf en je partner bijna tot een orgasme brengt, maar op dat punt stopt. Dit proces herhaal je een aantal keer, totdat je de laatste keer doorgaat totdat jullie allebei een mega-orgasme hebben. Zo ben je niet alleen langer bezig met de leukste bezigheid ter wereld maar ben je ook allebei ontzettend opgewonden voor het einde van de rit. 

Slow sex

Tuurlijk hebben we niet alle tijd van de wereld en is het hebben van een vluggertje op een rare plek zo af en toe ook echt niet erg. Maar mocht je een avond vrij hebben met zijn tweeën, is het een idee om ‘slow sex’ eens uit te proberen. Nadat je de kaarsen aan hebt gedaan, ga je tegenover elkaar zitten. Je kijkt elkaar minimaal vijf minuten diep in de ogen aan, waarna je zo langzaam mogelijk seks hebt. Hierdoor is het hele gebeuren tien keer meer intiem, ben je langer bezig en probeer je iets nieuws. Gaan met die banaan (pun intended)!

Related Posts