Een nieuw label voor KOEKIE én wellicht op weg naar de hoofdstad?

Je zou maar een eigen drankje verzinnen, maken en op steeds grotere schaal laten produceren. Het begint als een soort van probeersel, maar na 25 recepten, met zorg bij elkaar gezochte elementen, heb je toch een legit drankmerk opgezet.

Dat was dus het geval bij KOEKIE. We hebben al vaker over het Nijmeegse shotje gepost, maar als er iets is waar we hyped over  zijn, is het start-ups die goed lopen. Ondertussen zes maanden later wordt het drankje bij meer dan 30 horecagelegenheden geshot (sommige mensen genieten er overigens ook op hun gemak van) in Nijmegen, Oss, Zaltbommel, Eindhoven, Nuenen, Geldrop, Beuningen. Het is allemaal nog een beetje uit de buurt, maar wellicht dat we binnenkort bij de Kleine of Social het drankje achterover mogen slaan. Wij hebben overigens vanochtend een flesje binnen gekregen, dus mocht je het willen proberen, TSOM HQ is the place om te zijn in Amsterdam en omstreken!

Koekie Nijmegen Drank Karl Koukie Nieuw label logo merk

Het nieuwe label is wat subtieler, wat verfijnder. Voor het label waren geen 25 probeersels nodig om tot een uiteindelijke versie te komen, nummer twee is meer dan legit! 

Related Posts