Floyd Money Mayweather koopt landgoed van 26 miljoen in het hart van Beverly Hills

Floyd Money Mayweather a.k.a Pretty Boy heeft zoals je waarschijnlijk wel weet recent en flinke bak geld verdient. En dat hij dat nu flink aan het uitgeven is, mag duidelijk zijn. Zo heeft hij een huis van 26 miljoen aangeschaft in Californië, Beverly Hills. Floyd schijnt met zijn laatste gevecht tegen Conor McGregor rond de 500 miljoen te hebben verdient, dus een dit stulpje kan er makkelijk vanaf.

Een schappelijke 500.000 voor bijpassend meubilair
Het prachtige stuk grond in hartje van Beverly Hills koste hem zo’n 25.500.000 miljoen, en Floyd zou Floyd niet zijn als hij niet ook nog even 500.000 uit zou geven aan bijpassend meubilair.

Het moderne landgoed in gebouwd in Franse stijl telt zes slaapkamers, 15 badkamers, een fitness ruimte, een garage met ruimte voor vier auto’s en een thuisbioscoop met maar liefst 20 zitplekken. Natuurlijk zit er ook een heerlijk zwembad bij. De villa staat gevestigd op een korte wandeling van het bekende Beverly Hills hotel, mocht je het ooit willen bezoeken. De ongeslagen 40-jarige bokser zal hier lekker kunnen genieten van zijn pensioen. Hieronder zijn de foto’s van de ongelooflijk dikke villa te zien.

Related Posts