Gaan jouw planten altijd binnen no-time dood? Sprinklr is de oplossing

Ben je dol op planten, maar heb je niet echt groene vingers? Gaan bij jou ook alle planten binnen no-time dood? Dan moet je echt even de service van Sprinklr uitchecken. Planten zorgen ervoor dat elke ruimte een stuk gezelliger en leefbaarder wordt, dus eigenlijk moet iedereen wel een paar mooie planten in bezit hebben. De reden dat mensen het toch vaak niet doen, is omdat ze geen idee hebben hoe ze de planten goed moeten verzorgen, met als resultaat een huis vol dode planten. En daar wordt natuurlijk ook niemand vrolijk van. Maar de oplossing is naderbij.

https://www.instagram.com/p/BP-XFLUlBqW/?taken-by=sprinklr.co

Hoe dan?

Op de website van Sprinklr maak je een selectie van planten die je tof vind. Deze worden dan binnen een paar dagen bij je thuis bezorgt. Op het moment dat je de planten in je huis zet en je afvraagt hoe het nu verder moet met de verzorging, download je simpelweg de Sprinklr app voor je telefoon. De app legt haarfijn uit welke plant je precies hebt, op welke plek in de ruimte de plant het liefst staat (weinig of veel zon) en hoe vaak en hoeveel water de plant nodig heeft.

Nu kan dus iedereen met of zonder groene vingers (met een beetje goede wil) gemakkelijk de planten in leven houden. Daarnaast bespaar je jezelf ook een ritje naar het tuincentrum, wat eigenlijk ook wel heel fijn is. En naast dat ze planten voor in je huis bezorgen, hebben ze ook planten voor buiten, waaronder zelf eetbare planten. Dus mocht je na je eerste bestelling kamerplanten de smaak helemaal te pakken hebben, dan kan je rustig je plant-game upsteppen door je tuin of balkon om te toveren tot een oerwoud of lekker je eigen groenten te kweken.

https://www.instagram.com/p/BS0goSaBRXC/?taken-by=sprinklr.co

 

Related Posts