Waar haal je in Amsterdam je gezonde booster? Wij hebben het even voor je uitgezocht

Jij vraagt je natuurlijk af waar je de lekkerste sappies haalt binnen de ring. Nou dat weten wij wel, we hebben drie toppers voor je onder elkaar gezet. Kater? Goede start van de dag? Detox? Gewoon ff lekker? Het maakt allemaal niet uit, een gezonde boosters moet op elk moment van de dag kunnen!

Juice Brothers – ‘Meet the Brothers’
Deze broers kunnen natuurlijk niet ontbreken in een lijstje met gezonde sapjes, de mannen van Juice Brothers weten sinds 2015 Amsterdam een gezonde boost te geven na een avondje stappen of als goed begin van de dag. Boosters vol van antioxidanten die je immuunsysteem en algehele gezondheid bevorderen. Wat ‘Juice Brothers’ zo uniek maakt zijn hun Cleanse programma’s. Je kan kiezen tussen 1, 3 of 5 dagen, om zo je lichaam te reinigen van giftige stoffen en je gezondheid te herstarten.
Locaties: Woustraat 151 / Raamsteeg 2 / Weesperstraat 101

Jacks Juice Bar & Kitchen
Nog niet heel lang geleden werd Amsterdam verrijkt met nog een lunchroom waar je terecht kan voor een overheerlijke lunch of ontbijt, maar twijfel ook vooral niet om even snel naar binnen te wandelen voor een van hun gezonde boosters. Net gesport? Ga dan bijvoorbeeld voor de Fiber sport of Strawberry Shake. Jacks Juice & Kitchen staat centraal voor een gezonde levensstijl. Voor elk moment van de dag heeft Jacks eigenlijk wel wat voor je klaar liggen en alles wordt vers on-the-spot bereid.
LocatieFerdinand Bolstraat 48

Joe & The Juice
Bij het zien van deze gezonde drankjes begin je direct te watertanden. Joe & The Juice heeft zich internationaal al gevestigd, met maar liefst 220 lunchrooms in verschillende landen. Hieruit kun je opmaken dat deze juice bar wereldwijd een groot succes is. Vooral in Denemarken is de sapjes bar erg populair met 44 lunchrooms, en met name in Kopenhagen zit er zo’n beetje op elke hoek een. In Amsterdam is er maar één Joe & The Juice te vinden, misschien zijn Denen toch net een stukje gezonder. Naast gezonden drankjes verzorgen ze hier een complete lunch.
LocatieCornelis Schuytstraat 50

We weten altijd de lekkerste plekken voor je uit te zoeken. Was je niet opzoek naar een gezonde lunchroom, maar ben je nog opzoek naar een restaurant om vanavond te eten? Neem dan even een kijkje in onze ‘Top 3 Vietnamese restaurants’.

Wel gezond zijn maar liever een wat minder vloeibare maaltijd? Kijk even naar onze tips voor gezond eten voor mannen met een actieve lifestyle.

Related Posts