Grand Theft Auto VI komt ‘sneller dan je denkt’, claimt GTA V acteur.

Grand Theft Auto VI is misschien wel een van de meest langverwachte titels ter wereld op dit moment, en is dat al geruime tijd zo. Het enige probleem is … We hebben geen idee of het vervolg op het belachelijk succesvolle GTA V nu al ontwikkeling is.

Met dat in gedachten presenteer ik je het nieuws dat acteur Steven Ogg – die Trevor speelde in GTA V – lijkt te denken dat GTA VI ‘binnenkort’ zal uitkomen.

Blijkbaar heeft de acteur onthuld dat GTA VI op een bepaald punt in de nabije toekomst zou worden vrijgegeven, redenerend dat de ‘spellen van Rockstar normaal gesproken 7-8 jaar duren.

Of hij deze sappige openbaring baseert op enige vorm van substantiële voorkennis omdat hij een rol speelt in GTA VI, of dat hij gewoon een weloverwogen gok doet, is onduidelijk.

Hoe dan ook, volgens Ogg’s wiskunde (ervan uitgaande dat hij te geloven is) kunnen we GTA VI rond 2020/2021 verwachten. Dit zou betekenen dat het vervolg is bestemd voor next-gen hardware, wat voor niemand een grote schok zou moeten zijn.

Vorige week onthulde een voormalige Rockstar-medewerker die aan Red Dead Redemption 2 werkte dat hij ook een paar andere geheime projecten in de studio had, maar dat hij nog niet precies kon onthullen wat ze precies waren. Zou een van hen GTA VI kunnen zijn? Het is zeker niet onmogelijk.

Ontwikkelaar Rockstar is misschien wel de meest geheime studio die er is, een die een game pas zal aankondigen als deze goed en klaar is om het aan te kondigen.

Ik herinner je hieraan omdat het belangrijk is op te merken dat je, tenzij je nieuws over een Rockstar-game van Rockstar zelf hebt gehoord, dat nieuws moet benaderen met een flinke snuf zout en een flinke dosis scepsis.

Dat wil niet zeggen dat GTA VI niet ergens tussen 2020 en 2021 zal aankomen – ik veronderstel dat dat precies is wanneer het uitkomt – neem Ogg’s opmerkingen gewoon niet als officiële bevestiging.

Related Posts