Haal meer uit je seksleven

Helaas zijn veel mensen nog ontevreden over hun seksleven. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel manieren om je seksleven weer op de rails te krijgen en samen of alleen weer heerlijk te genieten van de erotische momenten. Regelmatig seks hebben of met sextoys spelen is goed voor je lichaam en geest. Je zal merken dat je een stuk vrolijker het leven doorgaat en de irritaties af zullen nemen. Tijd om meer uit je seksleven te halen.

Single of in een relatie?

Singles missen een stukje genegenheid in bed zonder partner. Uiteraard kun je via datingsites leuke dates regelen of je gaat wat vaker uit om in contact te komen met leuke mensen. In de tussentijd is het belangrijk om aan je trekken te komen en toch te genieten van erotische momenten. Sextoys zijn een goede manier om toch de druk van de ketel te houden en tussentijds te genieten van een lekker orgasme. Groot pluspunt is dat je door het gebruik van sextoys je sekstechniek kunt verbeteren.

Merk je dat de sleur in je relatie komt en dat jullie in bed vaak dezelfde seksuele handelingen verrichten? Dan is het tijd om daar wat aan de toen. Stap 1 is je ontevredenheid kenbaar te maken bij je partner. Door hierover te praten, kunnen jullie samen op zoek gaan naar manieren om dit te verbeteren. Steek bijvoorbeeld meer aandacht in het voorspel, verras je partner eens in een sexy lingeriesetje of probeer nieuwe seksstandjes en speeltjes uit in bed. Maak bijvoorbeeld ook je fantasie eens bespreekbaar. Grote kans dat je partner open staat om je fantasie uit te laten komen.

Verbeter je seksleven met sextoys

Door het gebruik van sextoys kunnen singles als wel mannen en vrouwen in een relatie drastisch hun seksleven naar een hoger niveau brengen. De mogelijkheden voor singel toys als sextoys voor koppels zijn groot. Tegenwoordig is bijna alles al ontdekt, waardoor je een ruime keuze hebt aan artikelen die een positieve rol op je seksleven hebben. Geniet bijvoorbeeld samen met je partner eens van een koppel vibrator of duik als single eens het bed in met een masturbator of vibrator. Gelukkig bezitten tegenwoordig steeds meer mannen en vrouwen een erotisch artikel. 

Experimenteer, speel en vergeet vooral niet te genieten tijdens het gebruik van sextoys. Ideaal voor stelletjes om elkaar nieuw te ontdekken en je hoofd van je partner op hol te brengen en zo de relatie weer een boost te geven.

Ontdek BDSM

BDSM is nog relatief onbekend bij het grote publiek. De meeste mensen hebben een inkijkje gekregen via Fifty Shades of Grey. Het laatste boek en film is alleen alweer een tijdje geleden. Er is zoveel te ontdekken in BDSM dat je hierop niet uitgekeken raakt. Zeker voor stelletjes zal BDSM de deur openen naar vormen van seks die je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Dominantie en onderdanigheid klinkt vaak een stuk extremer dat het is. Voor beginners kan dit een beetje afschrikken, maar dit is onterecht. Er zijn vele onschuldige spelletjes die spannend, kinky en zeer zeker erg opwindend kunnen zijn. Bind je partner eens vast of gebruik een zweepje om hem of haar terecht te wijzen. Kijk eens in een BDSM shop voor een indruk van de vele mogelijkheden.

Related Posts

Entourage – de film

Geen enorme serie fanboys, maar wel fan van toffe series. Voor de Netflix-gebruikers is dit waarschijnlijk nutteloze informatie…