Hoe schroef je je imago op met planten? Zo.

De tijd dat planten gekozen werden door vrouwen, die is allang voorbij. Wij mannen hebben de planten ontdekt en gaan er volledig voor. Vrouwen kiezen voor de kleine, schattige, roze en gele plantjes Рwij gaan voor de stekelige cactussen, de grootgroeiers en vooral overal veel van. 

Voor ons hebben planten geen moeilijke namen en we willen ze vooral niet teveel verzorgen. Maar toch moeten ze er mooi en verzorgd uit zien. Zoals in het filmpje uitgelegd wordt, is het zelfs noodzakelijk dat ze er goed verzorgd uit zien. Al is je kamer nog zo’n bende, heb je al je meubels bij de IKEA of kringloopwinkel vandaan (overigens niks mis mee) – een plant geeft instant sfeer. En de vrouwen, die zullen die sfeer waarderen. Ze zullen zien dat jij in staat bent om iets in leven te houden en dat zal hun eierstokken doen tintelen.

VIS-VP-Packshot-Jar1-NL-V2.1-SL

Om maar een voorbeeld te geven, neem bijvoorbeeld de Sarracenia. Deze plant trekt de vliegen die rond het kratje bier in de keuken zweven aan en slokt ze op in zijn koker. Het is niet alleen een mooi ding, maar ook nog praktisch. Want daar houden we toch  allemaal van, praktisch?

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie