De nieuwe horror film IT jaagt mensen wereldwijd weer de stuipen op het lijf

De bestseller en horror film IT van Stephen King zorgt er al jaren voor dat menig man jeugdtrauma’s heeft aan clowns. De clown ‘Pennywise’ weet ook dit keer weer zijn kijkers de stuipen op het lijf te jagen. Het is een remake van de miniserie uit 1990 waarin kinderen geterroriseerd en ontvoerd worden door de angstaanjagende clown ‘Pennywise’. Uit de trailer blijkt dat de clown nog enger is dan ooit te voren, dus mensen met clownfobieën opgepast!

Wees blij dat je niet in Derry bent opgegroeid
Kinderen verdwijnen op mysterieuze wijze in het stadje Derry gelegen in de Amerikaanse staat Maine. Het is een groot raadsel hoe dit gebeurd. Tot een groepje kinderen oog in oog komt te staan met de beruchte Clown, die al eeuwenlang bekend staat om dood en verderf. Zie de trailer hieronder en wees blij dat je niet lid bent ‘Losers’ club uit Derry.

www.youtube.com/watch?v=FnCdOQsX5kc

Hopelijk gebeurd dit je niet
Één van de bezoekers van de nieuwe horror film, die je voor is geweest, rende bijna doodsbang direct de zaal uit. Hij had al zijn moet verzameld en dacht met deze film over zijn clownfobie heen te komen. Hij had het volledig mis, bij binnenkomst zat iemand hem namelijk op te wachten, zoals je ziet in de twitter post hieronder. ‘Ik loop als eerste de zaal binnen, zit deze fu*king gast in het publiek!’

IT breekt bezoekers record
De film IT is sinds 7 september in de bioscopen te bewonderen. En dat de nieuwe horror film ook in Nederland volle zalen weet te trekken blijkt uit de cijfers. In het eerste weekend trok de film maar liefst 138.000 bezoekers! Dit is volgens de distributeur van Warner Bros de best bezochte horror film tijdens zijn opening ooit. Het vorige record voor een horror film stond op de film ‘Sint’ van Dick Maas. Deze film trok 88.000 bezoekers tijdens zijn openingsweekend. Durf je het ook aan? Boek dan snel hier je tickets!

Related Posts