Kerstcadeau stress? Wij zijn er om je een handje te helpen

Elk jaar ren je de dag voor kerst door de Kalverstraat opzoek naar de juiste kerstcadeaus, maar altijd kom je weer met de grootste meuk aanzetten. Weer dat wellness pakketje van de Rituals voor je moeder. Ze doet wel elk jaar alsof ze er super blij mee is, maar dat is ze niet man. Verzin is wat creatiefs! Voor je vrienden koop je ook een kadobon van precies de verkeerde winkel. Om deze reden helpen we je dit jaar last minute nog even uit de brand.

1. Sernets Boxers
Een goede slip krijgen is nooit verkeerd en komt altijd van pas, want wij mannen weten als geen ander dat we er nog wel eens eentje ergens kunnen laten slingeren. Doe om deze reden daarom je vrienden of broer(tje) een Sernets boxer cadeau. Hij kan hem gegarandeerd goed gebruiken! Aanschaffen doe je hier.

2. Jajem Kerstballen
De met liefde gemaakte jenever kerstballen uit Amsterdam. Dit is natuurlijk wel een leuk en creatief kado om te geven met de kerst en van te voren alvast voor iedereen in de kerstboom te hangen. Laat iedereen gewoon bij binnenkomst lekker een jenever kerstbal shotten en de sfeer zit er gegarandeerd in, of je nou met vrienden of familie het ijs is direct gebroken. Ze zijn er in twee verschillende soorten een kerstbal gevuld met de bekende witte jenever of een speciale met chocolade-aarbei-likeur. Ze zijn voor 6,50 te koop in de Kopstootbar of te bestellen via sarah@jajem.amsterdam.

3. Magnum Heineken fles
Tijdens een kerstdiner wil je natuurlijk dat alles er een mooi uitziet. Flesjes of blikjes bier zien er nou niet bepaald chique uit en daar hebben we de perfecte oplossing voor gevonden. Geef de bierdrinkers een Heineken magnum fles kado, zodat het kerstdiner in stijl voorgezet kan worden. Ze zijn gewoon verkrijgbaar bij de Albert Heijn, dus ga er een paar halen voor de bierdrinkers. Oja, ze geven ook gratis feeststrikken weg bij een kratje Heineken, die raden we je natuurlijk niet aan!

4. Stance – Sokken
May the socks be with you. Voor de Star Wars fans hebben we natuurlijk ook nog een kadootje in petto. Om helemaal in thema de laatste Star Wars film te kijken heb je deze sokken natuurlijk nodig. Mocht je nou geen Star Wars fan zijn begrijpen we dit natuurlijk, maar ze hebben ook nog een hoop andere hippe sokken die leuk zijn om kado te geven.

Heb je onze kado’s voor wishkey liefhebbers al gezien?

Related Posts