Komm schon Alter, das Festival in de Amsterdamse Tuinen van West

Op 10 juni brengt komm schon Alter een tiental van nationale en internationale deep house & techno-acts naar de Tuinen van West, tijdens ‘komm schon Alter, dasfestival’ in Amsterdam. Met als hoofdthema “je bent nooit te oud om te feesten” biedt das Festival een festival voor 24-jaar en ouder. De organisator wil het altijd net even anders doen dan alle anderen, zo oo met de toffe locatie: De Tuinen van West.

Komm schon Alter, Das Festival is het eerste festival van komm schon Alter. Vanwege de leeftijdsgrens is de sfeer gemoedelijk en toegankelijk. Bezoekers worden in de watten gelegd en er zijn geen belachelijke rijen, hoge transactiekosten, dure muntjes of een betaalde WC. Het festival vindt plaats in de Tuinen van West, waar nog nooit eerder een dance festival is georganiseerd.

De Line-up
Resident van komm schon Alter Malbetrieb siert de line up, naast internationale supertalenten zoals Giorgia Angiuli, Monkey Safari en Hunter/Game. De overige artiesten en line-up vind je hier.

Kaarten
De kaartverkoop is in volle gang. De early bird, regular and late tickets zijn al uitverkocht. Final tickets zijn er nog wel, voor de prijs van 40,- piek.

Related Posts