Aldi komt met wijn-adventskalender: aftellen tot kerst was nog nooit zo leuk!

Sinterklaas is nog lang niet in het land, maar de eerste pepernoten zijn al een tijdje in de supermarkten te vinden. Beetje overdreven als het aan ons ligt, maar van dit nieuws worden wij dan toch wel weer heel erg blij en kunnen wij eigenlijk niet wachten tot het in de winkels ligt. Aldi komt namelijk met een nieuw soort adventskalender!

24 dagen aan de wijn

In plaatst van 24 chocolaatjes in een adventskalender, wat stiekem ook al leuk is, komt Aldi met een nog leukere variant; een advent kalender gevuld met wijn. Om dit nog beter te maken: het zijn verschillende soorten wijnen. Variërend van rood, wit, rosé en bubbels. 24 dagen aftellen tot het kerst is, wordt hiermee gewoon een feestje.!Wat je na 24 dagen achterover hebt getikt? Zo’n zes flessen wijn, prima score lijkt ons.

Retourtje Engeland?

Begin november kan je dit voor bijna 50 pond (rond de 57 euro) in de Engelse schappen terugvinden. Helaas is het nog niet bekend of het straks in Nederland te verkrijgen is, maar uiteraard houden wij jullie op de hoogte. Of jullie hebben hierbij een goed excuus gevonden om de kerstinkopen dit jaar overzees te kopen.

Related Posts