Lil’ Kleine verlaat vrijwillig Expeditie Robinson na eerste eiland raad

We hadden eerlijk gezegd allemaal wel wat meer verwacht van ‘Lil Kleine’. Maar helaas, onze kleine Jorik heeft zich gister geheel vrijwillig van het eiland af laten stemmen en is daarmee de eerste afvaller van Expeditie Robinson 2017. Waar veel mensen balen dat hij weg is, zit de rapper er zelf wat minder mee. Na drie dagen op het eiland gezeten te hebben, zit hij weer lekker in het vliegtuig naar huis. Zelf zegt hij dat jij zijn doel al heeft bereikt, dus waarom langer blijven?

Maatjes Kaj en Brace waren niet blij
Ook zijn kampgenoten Kaj Gorgels en Brace vonden het erg jammer dat Jorik de strijd al zo vroeg opgaf. Ze vonden hem een mooie toevoeging in de strijd om immuniteit en hadden hem er graag nog bij gehad tot in ieder geval de samensmelting. Shelly en Soundos ‘moeder gans’ stonden hoog op het lijstje om naar huis gestuurd te worden, maar omdat Lil Kleine zich opofferde, blijven deze twee in de race om Expeditie Robinson 2017 te kunnen winnen.

1.112.000 miljoen mensen zagen Jorik Scholten gisteravond vrijwillig vertrekken. “Als je iemand ziet slapen in de regen op tv, dan is dat drie minuten op tv, maar voor ons is dat 24 uur zo.” – aldus Lil Kleine. Hij zegt daarbij dat hij veel respect heeft voor alle deelnemers die ooit aan Expeditie Robinson mee hebben gedaan. Volgens Jorik is het namelijk echt veel zwaarder dan het lijkt. De reden van zijn deelname was om goed na te kunnen denken over zijn leven en geluk. Wij denken dat hij toch liever krab besteld, dan dat hij ze zelf vangt en bereidt.

Bekijk hieronder het fragment waarin Lil Kleine afscheid neemt van de Expeditie.

www.youtube.com/watch?v=nRyxCnFjp04

Bron: AD

Related Posts