Wat kan de iPhone 11 eigenlijk allemaal? Dit is alles wat je moet weten

De Apple iPhone 11 is inmiddels uit in Nederland. Maar wat is er allemaal nieuw aan deze iPhone, en wat voor extra’s kan je er eigenlijk mee? Dat hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Er zijn drie modellen van de iPhone 11: de iPhone 11, iPhone 11 Pro Max en de iPhone 11 Pro. Elk van deze toestellen bevat een verbeterde camera functie. De camera is zelfs zo goed dat je de kwaliteit kan vergelijken met professionele foto’s en video’s.

Ook de face ID-camera is sterk verbeterd en zal je gezicht nog sneller herkennen. De iPhone is ook waterdicht gemaakt voor de onhandige mensen onder ons. Je kan je telefoon dus gerust ‘per ongeluk’ in bad laten vallen. De verschillende modellen komen in de kleuren: Rood, zwart, wit, geel, paars en groen.

iPhone 11

Dit is het standaard model. Je kunt bij deze iPhone kiezen voor een opslag van minimaal 64 GB. Het heeft een LCD scherm van 6,1 inch en een 12 megapixel camera en een Dual 12 megapixel rear-camera. Het stokpaardje van deze iPhone is dat de processor sneller is en dat de batterij langer meegaat dan de vorige edities. De prijs van dit model ligt tussen de €800 en €1.000, afhankelijk van de opslagruimte.

iPhone 11 Pro

De iPhone 11 Pro – deze variant en zijn ‘grote broer’ hebben nog een extra camera erbij. Met deze derde camera wordt de nadruk gelegd op nog beter inzoomen en bredere foto’s maken. Bij dit model ligt de minimale opslagruimte echter op 128GB. Verder heeft dit model een 6,5 inch OLED-scherm en is de batterij nog beter ten opzichte van de goedkopere varianten. De prijs van dit toestel ligt dan ook iets hoger. Tussen de €1.100 en €1.600.

iPhone 11 Pro Max

Dit is de grote broer van de iPhone 11. Hij heeft precies dezelfde kenmerken als zijn kleinere broertje, maar de iPhone 11 Pro Max is aanzienlijk groter. Ideaal dus als je graag films of series op je telefoon kijkt. Hoe groter, hoe duurder is de norm hier. De prijzen van de iPhone 11 Pro Max liggen tussen de €1.200 en €1.700.

iOS 13

Bij een nieuw iPhone hoort natuurlijk ook de nieuwste iOs update. Bij deze update hoort onder andere de ‘dark mode’, waardoor alles op je telefoon een donkere uitstraling heeft. Een populaire nieuwe feature is dat je je eigen emoji kan maken. Deze kan je sturen als emoticon op WhatsApp én je kan ze zelfs laten bewegen.

Op zoek naar nog meer nieuwe features van de iPhone?

Related Posts