Deze MTV Cribs achtige mega villa staat gewoon in Zeeland

Deze mega villa verwacht je niet in Nederland, maar deze unit ligt toch echt in Terneuzen, een klein dorpje in Zeeland. Naast prachtige eendenvijvers, mega tuinen en alles wat je maar kunt bedenken, is het hier ook mogelijk hiphop video’s op te nemen. En het schijnt dat dit ook precies is wat er gebeurd.  

Het terrein is in bezit van twee eendenvijvers met fontein, een grote plantenkas. En natuurlijk genoeg aan waterpret, zodat dat er genoeg vermaak is tijdens het schieten van hiphop video’s. Aan de achterkant van het huis ligt een steiger die toegang verleend aan de ‘Otheense Kreek’. Wij nemen aan dat familie de Winter wel in bezit zal zijn van een schappelijk bootje.

Het terrein is maar liefst 1,2 hectare  groot en staat op naam van ‘Willy de Winter’. De Quote schat zijn vermogen op ongeveer 32 miljoen, waarvan 22 miljoen in Robima beheer is gepompt, wat men ook wel zijn spaarpot noemt. Voor maar liefst 99% staat deze mega villa onder de naam van zijn zoon Marco. De bouw was gestart in 2005 met een hypotheek van vier ton die al in zijn geheel is afgelost. Het schijnt dat Marco de Winter zelf gepassioneerd HipHop artiest is en zijn videos op Youtube upload. Wij konden ze nergens vinden, maar hopen op deze manier de mega villa nog een keer vanuit een andere hoek te mogen zien!

Bron: Quote

Related Posts