Outfittery – Nooit meer zelf shoppen?

Natuurlijk gaan we nog wel zelf shoppen – sommige dingen wil je gewoon passen en voelen. Maar, wat als wij je vertellen dat je online kunt shoppen, alles zelf kunt passen en voelen én het je vrijwel geen moeite kost? De Outfittery maakt dit mogelijk. Je maakt online een afspraak, zij bellen jou op en jij geeft je mening over enkele onderwerpen waardoor zij een beter beeld van jou krijgen, easy does it.

Wat voor merken draag je normaal?

Nou ja, wij dragen over het algemeen niet de merken die Outfittery levert, maar er wordt ons beloofd dat de selectie zal aansluiten bij het soort merken dat wij graag dragen. Merken zoals Minimum, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda en Converse liggen ons dan ook wel.

Wat vind je van coltruien?

Bizarre vraag, waar je voor dat je Steve Jobs kende zelf nooit over na zou denken. Maar wij durven het wel aan – misschien is een coltrui wel wat we altijd gemist hebben in onze kledingkast. Je weet het nooit, hè. Plus, ze zijn helemaal hip in Berlijn, waar Outfittery gevestigd zit.

Draag je weleens bloesjes? En jasjes? Vind je het erg als ik er een jasje in doe?

Veel bloesjes dragen we niet en als we – lees; Jelmer – bloesjes draagt zijn ze vaak niet nieuw. Maar okay, het kan geen kwaad, want als we het niks vinden mag het altijd terug, dus een prima gelegenheid om eens iets nieuws te proberen.

Je hebt een duidelijke mening, dat is fijn om te horen.

Ja, dat is waar. Het maakt hun werk makkelijker als jij al een klein beetje een beeld hebt van welke stijlen je wel en niet bevallen. Daarom laten ze je op hun site ook al kiezen uit verschillende stijlen. Stijlen die niet heel ver van elkaar uit lopen, dus bereid je voor op een niet al te gedurfde, maar wel veilige box. Tenminste, als je gewend bent om iets extraverter door het leven te gaan.

Een selectie van de ontvangen kleding

[button link=”http://www.outfittery.nl” size=”small” text_size=”gamma” newtab=”on”]Ook een box? [/button]
Related Posts