Mister Barish lanceert speciale Moederdag boxen

 Op zondag 8 mei worden de moeders in Nederland weer in het zonnetje gezet. Speciaal voor Moederdag lanceert Mister Barish Moederdag boxen met premium koffiebonen. Het ideale cadeau voor moeders die niet zonder hun dagelijkse kopje (bonen)koffie kunnen! 

Thanks for Be’an my mom

Mister Barish koestert élk koffiemoment en heeft daarom speciaal voor Moederdag een koffiepakket met vier premium koffie blends samengesteld. Elke blend heeft zijn eigen karakter en is speciaal geselecteerd voor de bean to cup espressomachines. De koffiebonen van Mister Barish speciaal voor volautomatische koffiemachines geblend en gebrand. Het koffiepakket is verpakt in een Moederdaggeschenkverpakking, verkrijgbaar in drie verschillende quotes. Zo maak je het cadeaumoment nog onvergetelijker!

De Moederdag boxen van Mister Barish zijn vanaf 30 april t/m 8 mei verkrijgbaar via de website van Mister Barish of in de winkel aan de Spiegelgracht 20A voor €54,00.

Duurzame kop met zwart goud 

Mister Barish vindt het niet alleen belangrijk dat koffie goed smaakt, maar ook dat de bonen duurzaam worden geproduceerd. Daarom draagt het merk het ‘Rainforest Alliance’-keurmerk. Een internationaal keurmerk voor arbeidsomstandigheden, natuurbehoud en milieu voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit. Door de verkoop van losse koffiebonen, tegen eerlijke prijzen ingekocht van plantages met milieuvriendelijke producten, wil het merk daarnaast het groeiende gebruik van wegwerpplastic tegengaan.

Lijkt het je wel wat om koffie te zetten met verse bonen, maar heb je daar niet het juiste apparaat voor? Lees dan vooral ons artikel over waar je op moet letten bij het kopen van een koffiemachine. 

Related Posts