Locatie scout Narcos serie doodgeschoten

Begin vorige week werd de locatie scout van Narcos neergeschoten, terwijl hij bezig was met een klus voor het nieuwe seizoen. Hij was namelijk opzoek naar locaties voor seizoen 4 van de populaire serie Narcos. Het nieuws is pas gisteren naar buiten gebracht, maar De 37-jarige Carlos Muñoz Porta is al begin vorige week neergeschoten. 

Zowel Netflix als de politie hebben nog geen idee wat de oorzaak kan zijn geweest. De nieuwe serie van Narcos zou gaan over de Mexicaanse drugscene. Zijn lichaam werd gevonden bij Temascalapa, dit is niet ver van de grens met deelstaat Hidalgo. De staat die bekend staat om zijn hoge moordcijfers, de hoogste van heel Mexico.

Record aantal aan moorden in Mexico 
In mei werd er een recordaantal aan moorden gepleegd in Mexico. Zo werden er 2452 mensen doormiddel van geweld vermoord. Veel van deze moorden staan in verband met de drugshandel. De Mexicaanse drugskartels gaan erg ver om hun handeltjes te beschermen.

De 37-jarige Carlos Muñoz Porta was geen onbekende locatie scout. Hij heeft ook een aantal locaties gevonden voor de laatste James Bond-film Spectre. Een deel van deze film werd opgenomen in Mexico-stad.

Bron: NOS

Related Posts