What to wear | NIPPON maakt pins over Amsterdam

Mocht je Instagram hebben, kun je de hashtag proberen – grote kans dat je aardig wat mannelijke lichaamsdelen voorbij ziet komen. De hashtag gaat haar doel voorbij, maar de movement staat wel degelijk voor iets serieuzers. Het gaat om gelijkheid, equality. Waarom zou een mannelijke tepel wel over getoond mogen worden, maar een vrouwelijke tepel te intiem zijn om in advertenties of het straatbeeld te laten zien? Over het algemeen hebben wij het niet zo met equalism, iedereen heeft punten waarop hij / zij zich beter ontwikkeld heeft dan anderen – maar achter deze staan we volledig, dus rocken wij de pin. En zetten we nog wat extra motivatie in de Daily Arousal.

Naast het steunen van #FREETHENIPPLE maakt het Nederlandse merk NIPPON een eerste collectie pins met als thema Amsterdam. De pins zijn bedoelt om je outfit af te maken en zijn vrij gelimiteerd; van elk ontwerp worden er 100 gemaakt en daarna nooit meer eentje hetzelfde.

CYnFGO6RnG6zQReiQmF5xKNqVkoobrFWmCNdQ1X8CGo 47TAorIZaU7_R2IF_OmIC7roTns4wnnnG4xm2gRM4ZQ IsDTgX1-Jrpe9_q-gViL3N83lRKgcnAAkju_9EItWxQ doQY-HWL48YF1CdcNWiepbCbCDqi65-occrYKKsIlJM

Related Posts

Sokken in het zonnetje

De ramen kunnen ‘s nachts weer open blijven staan, de zonnebrillen kunnen weer op, de spijkerjasjes kunnen weer…