Stuur met Pleurop op Valentijnsdag een verwelkt bosje naar je (toekomstige) ex-geliefde

Geen bloeiende relatie meer? Gaat je liefdesleven niet helemaal over rozen? Op 14 februari, de internationale dag van de liefde, helpt ‘Pleurop’ je een handje. Voor slechts een paar euro stuurt de dienst een bosje dode bloemen naar je (toekomstige) ex-geliefde. Is toch mooi?

Uitmaken is niet leuk en Valentijnsdag ook niet. Pleurop is de perfecte manier om de twee te combineren: maak op een (voor jezelf) gemakkelijke manier duidelijk dat je klaar met iemand bent of dat het uit is. Je hoeft er niet langer meer tegenaan te hikken.

De organisatie van Pleurop wil het uitmaken van relaties bevorderen en Valentijnsdag werkt dit juist tegen. “Valentijnsdag heeft naast het commerciële doel ook een onbedoeld gevolg: het vertroebelt het beeld van je huidige liefde of relatie. En zo kabbelt zo’n relatie maar door. Wij zien hier een goede markt voor.”

Hoe werkt het
Via Pleurop kan iedereen verwelkte bloemen bestellen en aan huis of op werk laten bezorgen bij iemand die het heeft verdiend. Een vers pakket dode bloemen kost € 4,50 (exclusief verzendkosten).

Het is tevens mogelijk een kort en (on)persoonlijk berichtje bij het ongelukkige valentijnscadeau achter te laten. Pleurop schrijft op maat een stomme brief voor de ontvanger. Voor mensen met wat minder te besteden is het ook mogelijk om één dode roos te bestellen voor slechts € 1.

Related Posts