De beste mannenschoenen om de winter mee door te komen

De zomer is de makkelijkste schoenen maand. Slipper, sandaaltjes, witte adidasjes of blote voeten, het maakt ons allemaal niet uit. Helaas is die tijd nu echt voorbij, en met de natte slurrie sneeuw voor de boeg is het tijd voor échte schoenen.

Winter schoenen hebben bijna evenveel eisen als een vriendin. Niet alleen moeten winterschoenen modieus zijn maar ze moeten ook nog eens warm, stevig en het liefst donkerkleurig zijn (denk aan plassen en Nederlandse winter drap, better safe than sorry). We hebben eens even gekeken en dit is onze top selectie casual mannenschoenen van dit seizoen.

1. Mason Garments herensneakers
De naam zegt het al, het zijn sneakers maar dan net een stapje luxer. Dit Italiaanse pareltje heeft een stoffen veter en is gemaakt van soepel leer. Perfect als stevige winterschoen tussen je nette schoenen en je sneakers.

Merk: Mason
Prijs: €269,99

2. Common Projects
Een dik zolige versie van de klassieke tennis schoen. Deze suède meets leer schoenen zijn een combinatie van comfort en klasse.

Merk: Common Projects
Prijs: €415,10

3. Nike
Laten we eerlijk zijn, Nike is altijd goed. Deze Nikies zijn een net andere klassieke shape en hebben een groen tintje. De gemoderniseerde look heeft suède en extra comfort, perfect voor de casual Friday in Amsterdam.

Merk: Nike
Prijs: €95,-

4. Adidas x Wood Wood
Deze samenwerking tussen Adidas en Deens merk Wood Wood (een van de trendieste merken uit Kopenhagen) is de perfect winterschoen. Als tegenhanger van de populaire witte adidasjes heeft deze variant ruw lang-harig suède. De special edition Gazelles zijn eerder dit jaar speciaal voor het 15 jarige bestaan van het Deense merk uitgebracht en zijn als het goed is nog te krijgen op woodwood.com.

Merk: Adidas
Prijs: €151,37

5. Oliver Spencer
Onze laatste zwarte rakker in het rijtje. Simpel en elegant, met leer en suède en een gekleurd accentje. Ze zijn strak en net en eigenlijk goed voor elke gelegenheid. Weer eens wat anders.

Merk: Oliver Spencer
Prijs: €207,35

Naast schoenen is kleding natuurlijk ook belangrijk in de herfst en winter maanden, zeker als je naar een koude bestemming afreist!

Related Posts