Nokia komt terug met nieuwe versie van de 3310

De Finse fabrikant HMD Global heeft een nieuwe variant van de Nokia 3310 uitgebracht. Dit is misschien wel het meest legendarische toestel ooit. Bijna iedereen heeft er wel één in zijn bezit gehad. Uren snake spelen, monotone ringtones downloaden en elke dag berichten van je telefoon moeten verwijderen omdat het geheugen te vol was zijn herkenbare punten voor alle gebruikers. 

Het toestel is een vernieuwde versie, wat dat precies inhoud is te zien in onderstaande video. De prijs is  59,- euro, prima prijsje voor de echte fans. Iedereen op het internet gaat best wel een beetje lyrisch over dit bericht en mensen zeggen massaal over te stappen naar deze Nokia.

Ondernemer Floris Venneman is daar één van: ‘het beste nieuws van de dag’ vindt hij. “De 3310, 3410, 6310i; ik heb ze allemaal gehad. Het was gewoon een goede telefoon waarmee je een week kon bellen zonder dat de batterij leeg ging.”

Wij denken dat het allemaal wel mee zal vallen, aangezien iedereen toch wel heel gewend is aan de luxe van een smartphone, maar wie weet.

Related Posts