Stijl je huis alsof je een designer gehuurd hebt

Je huis inrichten kan een lastige opgave zijn. Er zijn zoveel opties die belangrijk zijn. Denk aan de meubels; wat voor bank, stoelen en tafels heb je nodig? Denk aan de muur; welke kleur verf staat het mooist en wat hang je eraan? En wat dacht van de vloerdecoratie? Moet er kleed op de vloer? En heb je ook nog opties als vierkante en ronde kleden. Kortom de mogelijkheden zijn oneindig en daarom helpen wij je een handje met een aantal goede voorbeelden over hoe je je huis mooi kunt inrichten.

1. Zorg dat je accessoires hebt

De makkelijkste manier om je eruit te laten zien alsof er een designer bezig is geweest, is door er accessoires aan toe te voegen. Zorg dat je een goede collectie bij elkaar passende accessoires verzameld zoals vazen en beelden. Het mooie hieraan is dat het makkelijk te verwisselen is, dit zodat als je zin hebt in een nieuwe verfrissende look, dat makkelijk te realiseren is.

2. Doe het rustig aan met kleuren

Als het op kleurkeuze aankomt, zorg dan dat je het rustig houdt. Bij kleur in je huis geld eigenlijk maar één regel, zo min mogelijk. Je kan prima ergens één muur, of item in een opvallende kleur doen, maar dan moet de rest rustig zijn. Je wilt ten slotte dat je huis high-end oogt en niet om aandacht schreeuwt.

3. Trakteer jezelf op luxe

Het toevoegen van een vleugje luxe zal ervoor zorgen dat je huis echt die designerlook gaat krijgen. Niet alles hoeft designer te zijn, sterker nog, dat zou overdreven zijn. Maar door in elke kamer wel één designer item neer te zetten gaat je huis er toch ge-designed uitzien zonder dat je de hoofdprijs betaald.

4. Voeg wat drama toe

Je huis mag ook best een beetje mysterieus ogen. Denk aan een mooie schilderijen aan de muur en kleden op de vloer. Dit kan net een andere touch aan een kamer geven wat je huis meteen een stuk interessanter maakt.

Related Posts