Instagram koppel verdient duizenden euro’s per post

Vijf jaar geleden boekte Jack Morris (26) een enkeltje naar Bangkok, hij was zijn saaie 9 tot 5 baan in de tapijtreinigsingsbusiness meer dan zat. Hij wist niet wat hij kon of moest verwachten, maar hij was opzoek naar een nieuw avontuur. Hij was zijn saaie uitgestippelde leven meer dan zat en dat pakte goed uit.

Nieuwe carrière 
Na twee jaar zat hij in een mindere periode en raakte het geld op, reizen is nou eenmaal een dure hobby. Gelukkig begon zijn persoonlijke blog ‘Doyoutravel’ toen al een beetje te lopen. Hij had een camera aangeschaft, met vrij weinig ervaring in de fotografie. In eerst instantie had hij geen flauw benul dat hier ook geld mee te verdienen was. Uiteindelijk is het zijn nieuwe carrière geworden en brengt het aardig wat brood op de plank. Hieronder zijn een aantal post van @doyoutravel te zien.

‘Ik leerde haar kennen op een strand in Fiji en het klikte meteen. Sindsdien zijn we samen.”

Negen maanden geleden ontmoette Jack Morris, Lauren Bullen (23) ook zij is eigenaar van een persoonlijk blog ‘Gypsea Lust’. Maar toen het Instagram koppel hun krachten bundelde gingen ze echt goed geld verdienen. Op instagram heeft Jack Morris 2,7 miljoen volgers en Gypsea Lust 1,9 miljoen volgers. Samen hebben ze dus een bereik van 4,6 miljoen volgers.

Wat is het succes achter de foto’s?
Je bent natuurlijk benieuwd wat de succes formule is achter alle foto’s die ze maken. Het koppel schijnt erg perfectionistisch te zijn en goed na te denken over de merken die ze aannemen. Past het niet bij hun lifestyle? of zouden ze de kleding of het product in hun dagelijks leven niet gebruiken? Dan nemen ze de klus niet aan. Ze proberen elke foto weer zo een authentiek mogelijke uitstraling te geven en de plekken waar zij komen zo puur mogelijk te portretteren. ‘Echte’ foto’s van een situatie slaan namelijk ook aan bij het publiek en daarom zijn adverteerders ook bereid een fiks bedrag neer te leggen om reclame te maken via het koppel hun kanalen. Voor bedragen onder de $3000 komt het koppel hun bed niet uit. We hebben ook nog een paar mooie plaatjes van @gypsea_lust voor je op een rijtje gezet.

Geld verdienen doormiddel van Instagram toch niks voor jou? Dan hebben we nog 10 goed betaalde banen voor je op een rijtje gezet waar je geen diploma voor nodig hebt.

Related Posts