Upgrade elke muur in je huis met je eigen ontworpen canvas

Het lijkt alsof we tegenwoordig alleen nog maar foto’s maken om ze te delen. Vinden wij ook leuk, maar wat deden we vroeger ook alweer met onze foto’s? Thuis ophangen natuurlijk! In het kader van minder smartphone meer real-life hebben we daarom de perfecte oplossing. Canvas Company print je foto’s zoals je ze zelden hebt gezien, op formaat van wel 100 smartphones. 

Nu dat iedereen een reiziger is én iedereen fotograaf, is er behoefte aan een nieuwe kwaliteit foto display. Zelfs met de nieuwste smartphones maak je foto’s van fotograaf kwaliteit. Goeie test van je camera, want Canvas Company print foto’s tot flink grote formaten zoals 100×200 cm en 300×140 cm op haarscherpe afdrukkwaliteit. Het is eigenlijk een beetje de voor de hand liggende volgende stap in onze carrières als amateur fotograaf.

Je eigen galerij
Of je je foto’s nou liever op doek, aluminium of glas ziet, you name it, zij hebben het. Tekst toevoegen, een effect (het is net instagram!) of een collage, er zijn zoveel mogelijkheden hoe jij je favoriete vakantiekiejes tentoonstelt. Eigenlijk zijn schilderijen tegenwoordig een beetje achterhaalt en we gaan zeker geen foto van China ophangen die wij niet gemaakt hebben. Het is misschien wel de perfecte manier van opscheppen: je gaat niet geforceerd je reisfoto’s onder iemands neus drukken, maar iedereen die langskomt loopt zo onbewust je eigen galerij in. Mooi meegenomen.

Nog cadeau ideeën nodig?
Misschien ligt het aan ons, maar de zelfgemaakte tekening als last-minute cadeau komt nog net iets te vaak uit de kast. Omdat dit echt niet meer kan hebben we drie situatie voor je neergezet waar een foto op canvas het ideale cadeau is:

  1. Een jubileum met je vriendin. Een goed cadeau voor je vriendin kan best lastig zijn, zeker voor een jubileum. Het liefst is zo’n cadeau romantisch en persoonlijk omdat het natuurlijk een viering van jullie liefde is. Welke vrouw is er niet blij met een lieve foto van jullie samen om aan al haar vriendinnen te laten zien? Altijd een winnaar.
  2. Moederdag! Moeders vinden niks leuker dan pronken met hun kinderen. Maak een up-to-date foto met je broers en zussen en voila! Mama voelt zich ook weer verwend. Papa mag ook natuurlijk.
  3. Die verjaardag… morgen!! Voor wie veel werkt (zoals wij) is een verjaardag doordeweeks altijd lastig. Je hebt geen tijd om te winkelen tijdens openingstijden en online cadeau’s komen altijd laat. Canvas Company heeft een 24-uur spoedlevering speciaal voor dit soort gelegenheden. Nu mag je nooit meer met legen handen aankomen.

Nu we het erover hebben..
Eigenlijk is een muurversiering altijd gewoon heel leuk. Behang is vaak druk maar lege muren vinden we saai. Nu we het erover hebben willen wij er eigenlijk ook wel eentje. Niks zo stijlvol als je eigen logo van 2 vierkante meter aan de muur op kantoor. Eh.. Canvas Company?

Related Posts

Daily Arousal 02

“Try not to become a person of success, but rather try to become a person of value.”