Palace komt met een gratis indoor skatepark

Palace is een van de meest gewilde skate merken ter wereld en je hebt hun logo vast en zeker wel eens langs zien komen. Niet alleen onder skaters maar ook in de algemene trend wereld trekken ze grote namen zoals Jay-Z, A$AP Rocky en Rihanna. Met absurde filmpjes en vette artikelen zitten ze diep in de moderne skate cultuur. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap: Een eigen indoor skatepark!

Het nieuwe park wat MWADLANDS of Das Palace Park gaat heten gaat dit jaar open in Londen. De makers maakten de opening van het indoor skatepark bekend via een Instagram post. Veel werd er over het park niet gezegd behalve dat het park in de winter open gaat en gratis en toegankelijk voor iedereen wordt. Lekker bezig jongens!

https://www.instagram.com/p/BaUe2vpgX5e/?taken-by=palaceskateboards

Wie is Palace ook alweer?
In 2011 won het merk de titel ‘Europees skateboard merk van het jaar’ dankzij hun team van prominente skaters zoals Lucien Clarke, Chewy Cannon, Olly Todd, Rory Milanes, Benny Fairfax en Danny Brady. Ze werken vaak samen met merken als Reebok, Umbro en Dover Street Market. Ze hebben een hele unieke stijl die een beetje tussen retro en modern inzit met een lekker vleugje zelfspot.palace skateboards opent skatepark

Tijd voor een nieuw board? Wij skaten zelf op de Amsterdamse Wasteboards.

Related Posts