Philips TV en Bowers & Wilkins zetten een wel heel overweldigende tv op de markt

Als je woonkamer, je slaapkamer of je werkkamer een flinke upgrade wilt geven, zoek dan niet verder. Philips TV en Bowers & Wilkins hebben namelijk een wel heel indrukwekkende TV op de markt gezet. Deze samenwerking die resulteert in een combinatie van het beste beeld en het beste geluid is in onze ogen een match made in heaven. Philips weet als geen ander hoe je de scherpste beelden kunt creëren en het Britse audio bedrijf Bowers en Wilkins is de absolute koning als het aankomt op spatzuiver geluid. Het zou ons niks verbazen als je met deze set-up af toe even vergeet dat je thuis bent en je je gewoon in de bios waant!

High dynamic range

Tegenwoordig kun je eigenlijk niet meer om HDR beeld heen, dit is de nieuwe standaard die je eigenlijk gewoon in je huis wilt hebben. Dat gecombineerd met het tijdperk waarin alle devices gekoppeld zijn met apps, is dit de ultieme tijd om te upgraden naar deze hogere standaard. De Philips OLED+ 903 verzorgt het meest indrukwekkend beeld van deze tijd doordat de OLED technologie gecombineerd wordt met de Philips P5 Perfect Processing Engine en een uniek driezijdig Ambilight-systeem. Al deze hoogstaande technologie gecombineerd zorgt voor een verbluffende helder contrast een haarscherpe beelden die veel realistischer zijn dan je gewend bent. Dus als je als voetbal fan een dagje niet naar de live wedstrijd kunt, dan zal je in de nieuwe Philips OLED+ 903 een perfect alternatief vinden.

Het geluid klinkt als een live concert

Perfecte beeldkwaliteit is fijn, maar het zou niet hetzelfde zijn als het geluid niet minstens zo goed is. Dat is waarom Bowers & Wilkins aan boord is gehaald. Zij hebben er voor gezorgd dat er elegant en discreet aan de onder- en achterkant van het scherm hoogstaand geluid is geïntegreerd. Dit verbetert de hele kijk-ervaring zo drastisch dat je bijna het gevoel hebt alsof je op de derde rij van een live concert zit.

Je eigen persoonlijke assistent

Uiteraard wordt deze nieuwe televisie aangedreven door Android en wordt bedient met een afstandsbediening zoals je gewend bent. Met deze afstandbediening kun je trouwens ook moeiteloos alle andere devices die gekoppeld zijn aan de tv bedienen, wel zo gemakkelijk. Daarnaast is ook Google Assistent beschikbaar als je eigen persoonlijke assistent.

De OLED + 903 is verkrijgbaar in een 55-inch- en een 65-inch-versie: 55 inch = €1999 & 65 inch = €2999.

Related Posts