Reisaccessoires die reizen een stuk gemakkelijker maken

Wij houden van reizen. Maar inpakken en zorgen dat je alle documenten op een rijtje hebt kan best wel een domper zijn. Hoe maak je dit gedoe nou allemaal een stuk relaxter? Wij hebben een aantal producten op een rijtje gezet die reizen een stuk aangenamer gaan maken.

Een goed begin is het halve werk, dus zorgen dat je goed voorbereid bent gaat er zeker voor zorgen dat je reis soepel verloopt. De echte reiziger heeft dan ook precies de juiste gadgets bij zich voor een aangename reis.

1. Paspoort portemonnee
Het is natuurlijk altijd lekker om alles goed geordend te hebben. Ga je regelmatig op reis? Dan hoor je deze accessoire tussen je travel gear te hebben. Je belangrijkste pasjes, paspoort en instapkaart moet je sowieso bij de hand hebben en het liefst natuurlijk in stijl. Tip: neem een portemonnee waar je paspoort en vliegtickets ook gemakkelijk in op te bergen zijn. Een goede reisportemonnee is groot genoeg voor je paspoort maar dun genoeg om er snel bij te pakken. Je hoeft immers niet al je pasjes bij de hand te hebben, en zo kan hij altijd makkelijk worden opgeborgen.

2. Met Tile raak je nooit meer belangrijke spullen kwijt
Het doet ons een beetje denken aan de app ‘Zoek mijn Iphone’, maar dan voor al je andere belangrijke spullen. Deze gadget hang je aan je sleutels, of stop je in je portemonnee en koffer. Doormiddel van bluetooth verbinding kan je binnen 100 meter je spullen in de buurt altijd gemakkelijk vinden. Ben je spullen ergens anders kwijt geraakt, dan kan je doormiddel van de Tile app altijd je spullen traceren. Ideaal voor als je koffer op de verkeerde vlucht in gestopt bij een transfer.

3. Een extended battery case
Je hebt tijdens het reizen niet altijd tijd om je telefoon goed op te laden, maar het is toch altijd lekker om met genoeg batterij op stap te gaan, zodat je altijd foto’s kan maken of de juiste hotspots kan vinden. Vooral bij lange vluchten is het chill als je telefoon extra lang meegaat, opladen kan namelijk niet en een vlucht van 10 uur zonder muziek kan erg saai worden. Een extended battery case dient zowel als oplader als bescherming en je heb er al eentje voor ongeveer €30.- . Wil je op vakantie eigenlijk zo min mogelijk te maken hebben met je telefoon, lees dan ook even het artikel  ‘Waarom we beter op reis kunnen zonder internet’.

4. Koffer die als handbagage mee mag
Voor de business reiziger, de licht bepakte reiziger en de weekendjes-weg reiziger. Het langste van een vlucht is voor jullie vaak het inchecken 2 uur vooraf of wachten op je koffer. Daarom is het ideaal als je niet eerst je koffer hoeft in te checken. Een rugzak is te klein (of niet in stijl met je reis) en dan is een koffer die dient als handbagage natuurlijk perfect. We hebben er eentje voor je uitgezocht die perfect is voor elk kort tripje. Vergeet niet de juiste toilet spullen mee te nemen, het blijft handbagage dus die nagelschaar en haargel ben je anders kwijt.

Related Posts