Richt je leven in met de Baskèts accessoirelijn

High end street fashion store Baskèts lanceert vanaf deze winter hun eigen accessoirelijn. De eerste collectie begint met een basketbal, bidon, keychain, card case en een home fragrance maar dit zal begin 2016 worden uitgebreid.

Nu horen we je denken: maar Baskéts had toch al een accessoirelijn met caps en luchtverfrissers? Klopt, maar nu is het hartstikke officieel. Dus naast de al bekende caps kun je nu ook clippen in de gym met een fancy bidon, keychain, pasjeshouder, (Baskèts)ball en dat terwijl je hartstikke fris ruikt. Alles voorzien van hetzelfde logo: matchen is key ?. De prijzen variëren van 9,95 euro tot 35 euro en de items zijn te koop online en in alle Baskèts winkels.

De collectie

De basketbal is voorzien van het Baskèts logo en wordt geleverd in een zwart net met black metal ringen, welke je kunt sluiten middels de bijgeleverde sleutelhanger. De bidon is van tritan gemaakt; oersterk en vaatwasbestendig. Ook laat de bidon geen giftige stoffen achter tijdens gebruik en is ideaal tijdens het sporten, aangezien het volume één liter is. De keychain is van rubber en voorzien van een embossed logo van Baskèts en de sluiting is van black metal. De card case heeft ruimte voor minimaal zes pasjes. In het midden is er plek om papiergeld en bonnetjes op te bergen. De card case komt in een stijlvolle geschenkverpakking. De geur van de home fragrance (200 ml) is frangipani; fris en exotisch.

Begin 2016 zal Baskèts meer accessoires aan de lijn toevoegen. Denk hierbij aan kaarsen, mokken, badhanddoeken, handdoeken, notebooks en sokken. Dus binnenkort kan je hele leven Baskéts zijn.

Related Posts

Size? X Nike Killshot

Het lijkt wel alsof elk merk hun oude collecties uit het magazijn pakt, er een goede tweede partij…