City of Gold, de online plek om mannensieraden te kopen

Tegenwoordig is het een must als man om sieraden te dragen. En het liefstgouden juwelen. Het probleem alleen is dat goud best wel prijzig is. Gelukkig kan er dan altijd nog gold plated gedragen worden. Dit is over het algemeen 1/10 van de prijs van solide goud, maar heeft wel dezelfde look. Wij zijn daar wel fan van. Natuurlijk zou je het liefst alles puur goud dragen, maar onze portemonnee zou dan maar één item toe staan. Met plated kan jeveel verschillen items aanschaffen, voor verschillende looks. Toen de website van het Amsterdamse merk City of Gold tegen kwamen, werden wij dan ook erg enthousiast. Circa elke twee maanden hebben ze een nieuwe collectie, zodat je vaak iets nieuws aan kun schaffen voor een redelijke prijs. Wij hebben de mooiste items uit hun shop even op een rijtje gezet.

1. Cable Chain 2,6mm

Dit item is een fijn basis item dat je echt elke dag kunt dragen. Ze verkopen de ketting in twee verschillende lengtes, in 51cm en 61cm De prijs ligt op een redelijke 44,95,- euro. Als je nog geen gouden ketting hebt, is de Cable Chain een perfect item om mee te beginnen.

https://www.instagram.com/p/B7YBAnDAFxi/

De Cuban Link Chain is de klassieker onder de kettingen. De cuban link is iets grover dan de bovengenoemde Cable Chain. De lengte van deze ketting is 58cm en heb je al in huis voor €39,95 in huis.

https://www.instagram.com/p/B9llFyhAOzn/?utm_source=ig_web_copy_link

3. De El Peso

Zoals de naam al doet vermoeden is deze ketting vernoemd naar een gouden munt in het Spaans. De ELPeso komt in samenstelling met een Cable Chain van 2,6 mm die je in twee lengtes kunt bestellen. Prijs: €64,95

https://www.instagram.com/p/B8ZIHBXAgvu/?utm_source=ig_web_copy_link

4. De Hanging Rose

De Hanging Rose komt net al de vorige ketting in samenstelling met een Cable Chain en is ook verkrijgbaar in twee verschillende maten. Prijs: €64,95

https://www.instagram.com/p/B9t8ev4gpaY/?utm_source=ig_web_copy_link

Als je nu het idee hebt dat je geen kleding hebt die bij deze sieraden past, lees dan ook even onze kleding tips voor de moderne man.

Related Posts