lekkerbikes

Rij stijlvol de zomer door met de nieuwe Lekker Bikes M.2 series

De lente is in volle gang, waardoor het steeds lekkerder wordt om zo veel mogelijk tijd buiten door te brengen. Eigenlijk wil je elk moment dat de zon schijnt kunnen meemaken. Dus ook op de momenten dat je van A naar B moet. En nu scooter rijden in de stad een stuk minder leuk is geworden sinds de helm plicht, komt het oude vertrouwde vervoersmiddel, de fiets, toch weer als beste optie naar voren. En het wordt al helemaal leuk als je op één van de fietsen van Lekker Bikes gaat rijden. Neem bijvoorbeeld hun paradepaardje, de M2 serie die in juni uitkomt, daarmee wordt fietsen toch een genot? Deze maand is er de mogelijkheid om met korting de Amsterdam Elite M.2 Series te pre-orderen voor een scherere prijs dan de reguliere prijs. Er komen drie verschillende varianten van deze serie op de markt, wij lichten ze hieronder even uit.

Amsterdam Elite Single Speed M.2 Series

De single speed variant is het instapmodel van de M.2 series. Maar laat je niet misleiden door het woord instapmodel. Deze urban commuter fiets is namelijk tot in de perfectie gemasterd. De fiets is voorzien van de CDX Belt Drive-technologie wat ervoor zorgt dat je fiets bestendig is tegen elk type weer en je ketting altijd vetvrij is. Je zult dus gegarandeerd nooit met vieze handen op je werk aankomen. Daarnaast zitten er een paar hele fijne WTB Horizon banden onder, wat zorgt voor optimale tractie en een soepele rijeigenschap. En mocht je onverwachts hard op de rem moeten trappen, dan gaat ook dat bijzonder goed door het setje hydraulische schijfremmen waar de fiets van is voorzien.

Prijs €748,- maar als je ‘m reserveert voor juni voor €636,-

Amsterdam Elite 3 Speed M.2 Series

Wil je net iets meer opties dan de klassieke single speed? Say no more. De Amsterdam Elite komt namelijk ook met een 3 Speed. Wat zoals de naam al doet vernoemen betekent dat je lekker door kan versnellen naar zowel een tweede als derde versnelling. In plaats van een single speed tandwiel heeft deze fiets een Shimano Nexus 3 Speed tandwiel. Voor de rest zijn alle specificaties hetzelfde als de single speed, alleen net iets meer comfort door de mogelijkheid om te schakelen. Je zult het gevoel hebben dat door de wolken fietst, zo comfortabel.

Prijs €848,- maar als je ‘m reserveert voor juni voor €721,-

Amsterdam Elite NuVinc M.2 Series

Nu komen we aan bij de crème de la crème van de Elite series: de NuVinc. Deze variant ziet er wederom hetzelfde uit maar heeft een bijzonder element dat de andere fietsen niet hebben. Het meest opvallend is het compleet naadloos schakelsysteem van Enviolo / NuVinci, aangedreven door Gates Belt Drive Technology.  Wat deze aandrijving zo speciaal maakt is dat de ketting is vervangen door een tandriem-aandrijving van carbon. Dit zorgt ervoor dat de fiets geluidloos is en bijzonder duurzaam. Je zult zelden onderhoud hoeven te plegen aan dit element.

Prijs €1198,- maar als je ‘m reserveert voor juni voor €1018,

Lees hier meer over de geschiedenis van Lekkerbikes en waarom ze de perfecte stadsfiets zijn.

Related Posts