RITZ-CARLTON OP DE MALDIVEN IS JE NIEUWE DROOM VAKANTIE

The Ritz-Carlton heeft een prachtig nieuw resort op de Malediven geopend. Een oogverblindende bestemming voor diegenen die willen ontspannen tussen witte zandstranden en ansichtkaartwaardige uitzichten. En na het afgelopen jaar kunnen we natuurlijk allemaal wel een mooi reisje gebruiken.

Het resort is alleen bereikbaar met een watervliegtuigrit van 10 minuten vanaf de internationale luchthaven Velana. Het is ontworpen door de Australische architect Kerry Hill en biedt onderdak aan meer dan 100 privéverblijven rond een indrukwekkend grote, ovaalvormige spa.

Elke villa in het resort Ritz-Carlton Maldives, Fari Islands beschikt over een privézwembad, evenals binnen- en buitendouches, een loungeruimte en een directe toegang tot het strand met een lekker grote hangmat die boven het water schommelt. Een persoonlijke butler staat ook stand-by om je van koude drankjes te voorzien.

Ook zijn er genoeg ontspannende maar boeiende activiteiten te doen zoals drumoptredens bij zonsondergang, Maldivische kookcursussen, kan er strandcricket gespeeld worden en zelfs zwemmen met dolfijnen behoor tot de opties!

Bron foto’s: RITZ-CARLTON MALDIVES

Related Posts