Canon zoekt Instagrammer die betaald 365 dagen de wereld over wilt vliegen

Als je dol op reizen bent en ervan houdt om je avonturen te delen op het social media kanaal Instagram, dan heeft Canon Nederland misschien wel de beste baan ter wereld voor je. Een jaar lang de zomer achterna reizen en deze 365 dagen inspirerend vastleggen op Instagram. Met ‘Live For The Story’  wilt Canon storytelling via social media nieuw leven in blazen. Het lijkt tegenwoordig alleen nog maar om selfies te gaan in plaats van dat er een verhaal vertelt wordt. Canon wilt daar op deze manier verandering in brengen. Hun slogan in reclamefilmpjes is dan ook ‘visual story teller’ in plaats van fotograaf.

www.youtube.com/watch?v=LN2fU12T-DQ

De Canon storyteller zal onder andere naar Portugal, Australië en Brazilië reizen. Als je daar eenmaal bent, ga je je eigen verhaal van de zomer vastleggen. Het doel hiervan is om anderen te inspireren hun eigen verhalen te ontdekken.

Hoe dan?

Om deze droombaan te winnen hoef je maar één ding te doen en dat is een foto op Instagram te plaatsen met de hashtag #LiveForTheStory en #365dagenzomer en @canonnederland te taggen. Actrice Zoë Kravitz (die je in het bovenstaande filmpje ziet) zal dan uiteindelijk de winnaar kiezen. Je moet het wel voor 29 juni je fotootje uploaden, anders ben je te laat.

https://www.instagram.com/p/BUt2Bm2B-1P/?taken-by=canonnederland

https://www.instagram.com/p/BUb4qoTBczY/?taken-by=canonnederland

https://www.instagram.com/p/BUZkuCXBZUP/?taken-by=canonnederland

https://www.instagram.com/p/BT_m0_vh5au/?taken-by=canonnederland

Related Posts