Sernets boxers, voor al het waardevols dat jij in je onderbroek hebt

Het jaar was 1968, de winters in Praag waren koud… Nee we zijn niet opeen verhalen vertellers geworden, maar eerlijk, sommige verhalen moeten gewoon verteld worden.

Zoals die over onderbroeken.

Sacha Sernet en de verstopte juwelen
Er was eens een man in Praag. Hij had een juwelierswinkel bomvol juwelen. Om die juwelen veilig te transporteren stopt hij ze waar we allemaal onze juwelen hebben hangen. Juist, in zijn boxershort. Voor een veilig (en hygiënisch) transport maakte zijn vrouw een extra vakje aan de binnenkant van de shorts, speciaal voor de waardevolle spulletjes. Toen in 1968 de Praagse Lente uitbrak en de Praganezen (?) van Praag naar Amsterdam vluchtte kwamen de transport onderbroeken al helemaal goed van pas!

Dus nu zijn ze in Amsterdam
De familie Sernets, die alles achter moest laten in Praag, bouwde langzaam een nieuw bestaan op in Amsterdam. Maar niet zonder hun geheime onderbroeken! Het familie bedrijf maakt deze bijzondere boxers nu gewoon hier in Amsterdam. De boxer met snorren en pijpjes is een eerbetoon aan opa Sernets, die twee keer per week naar de barbier ging en genoot van een goed gevuld pijpje. The end.

Het zijn toffe onderbroeken in een mooi doosje
Naast het lieve verhaal, wat sowieso een crowd pleaser wordt wanneer je het bij het cadeau geven verteld, zijn het ook gewoon vette boxers. Ze hebben een perfecte pasvorm en komen in een echt houten doosje om de mate van class nog even te benadrukken. Zo’n vakje zien we het nut ook wel van in, waarvoor je hem gebruikt mag je helemaal zelf bedenken!

Related Posts