Spectaculair wonen in Sofia, Bulgarije doe je zo

Wie aan Balkan landen zoals Bulgarije denkt, denkt niet meteen aan mega stijlvol wonen. Eerder aan goedkoop bier en fout volk op Sunny Beach. Daarom is het een extra verrassing dat deze industriële loft zich in de Sofia, de hoofdstad van Bulgarije bevindt. Dit appartement heeft werkelijk alles wat een ideale woning nodig heeft in zich.

Een beetje retro, een beetje klassiek en een beetje modern. Van niks te veel en zeker niet te weinig. Een appartement als dit moet natuurlijk een naam hebben, en heeft dat ook, namelijk: Loft B9. Loft B9 heeft twee jaar nodig gehad om gerealiseerd te worden en dat is gedaan onder leiding van interieurontwerper Veneta Nikolova. Dus mocht je zelf nog plannen hebben, hij is je guy.

Loft-B9-Sofia-Bulgarije1 Loft-B9-Sofia-Bulgarije1 Loft-B9-Sofia-Bulgarije1 Loft-B9-Sofia-Bulgarije1 Loft-B9-Sofia-Bulgarije1 Loft-B9-Sofia-Bulgarije1 Loft-B9-Sofia-Bulgarije1 Loft-B9-Sofia-Bulgarije1 Loft-B9-Sofia-Bulgarije1 Loft-B9-Sofia-Bulgarije1 Loft-B9-Sofia-Bulgarije1 Loft-B9-Sofia-Bulgarije1 Loft-B9-Sofia-Bulgarije1 Loft-B9-Sofia-Bulgarije1 Loft-B9-Sofia-Bulgarije1 Loft-B9-Sofia-Bulgarije1 Loft-B9-Sofia-Bulgarije1 Loft-B9-Sofia-Bulgarije1

Related Posts