Star Wars: The Force Awakens, nieuwe krachten worden wakker

Vrijwel iedereen kent basaal de inhoud van de vorige Star Wars films, maar eigenlijk doet dat er voor het deel dat zich dit jaar op het witte scherm afspeelt niet toe. Natuurlijk is het leuk om te weten wie wie is, maar ook als je er blanco in gaat (zoals wij) moet dit een film worden waar je van kunt genieten. Onder het genot van popcorn, want zonder popcorn is de filmervaring niet compleet. Yes, we’re looking at you, Filmhallen. 

Star Wars: The Force Awakens

Meer actie, meer menselijkheid, minder langdradig. Als we de aankondigingen mogen geloven, wordt het nieuwe deel van Star Wars een kaskraker. Han Solo, Luke Skywalker en Leia komen er allemaal in voor, dus hoe kan het zo anders zijn? Er is sinds de release van Return of The Jedi veel verandert, in de echte wereld en in de wereld van Star Wars. Films worden sneller, krachtiger – daar speelt Lucasfilm op in en maakt het zevende deel aantrekkelijker voor een groter publiek. Aan beide kanten (goed en kwaad) worden nieuwe krachten wakker om het werk van hun voorgangers op te pikken en de strijd voort te zetten. Ook wij hebben alleen nog maar de trailer gezien, maar het beloofd een toffe film te worden!

Star Wars: The Force Awakens gaat woensdag 16 december in Nederland in premiere, maar die kaarten zijn uiteraard allang uitverkocht. Niet zo gek als in Amerika, waar alles altijd een stapje verder gaat. Iemand heeft voor een premiere alle beschikbare kaarten in de zaal gekocht om er in zijn eentje van te kunnen genieten. Dat gaat natuurlijk net weer iets te ver.

bought all the star wars tickets so he could be alone in the cinema

Related Posts